Altijd goed, het witte T-shirt

Goedkope kostuums SkinnyHet maakt helemaal niet uit wat jouw kledingstijl is. Misschien houd je van zakelijk of voel jij je juist prettiger als je er casual bij loopt. T-shirts zijn onmisbaar in iedere garderobe. T-shirts in wit, zwart of alle kleuren van de regenboog.

Om ergens onder te dragen of in een goede kwaliteit boven een mooie jeans. Witte T-shirts zijn er bovendien in vele soorten en maten. Van ronde hals tot V-hals en van wijd tot getailleerd. Investeren in kwaliteit is verstandig, want T-shirts in wit of zwart die je vaak draagt en wast, moeten natuurlijk niet hun vorm verliezen.

 

Katoen geeft draagcomfort

T-shirts in wit katoen hebben een hoog draagcomfort. De stof voelt lekker aan op je huid en blijft, mits volgens de voorschriften gewassen, mooi van kleur en pasvorm. Omdat katoen ademend is, zal je er ook niet zo snel in gaan transpireren.

Mocht dat toch gebeuren, dan kun je maar beter wel gebruik maken van een deodorant, die geen gele vlekken maakt. Ook zonnebrandcrème kan dat effect hebben, dus daar moet je net zo goed mee oppassen. Vlekken gaan er vaak moeilijk uit. Wat dat betreft is een wit T-shirt behoorlijk kwetsbaar.

Wit T-shirt onder een overhemd

Veel mannen zijn gewend een T-shirt onder hun overhemd te dragen. Ze vinden het lekker zitten of willen zo transpiratievlekken uit het zicht houden. Niets mis mee natuurlijk, maar er is wel een regel voor wat betreft het model dat je kiest.

Niet iedereen weet het waarschijnlijk, maar eigenlijk hoor je onder een overhemd alleen een V-hals te dragen. Gekleurde overhemden met daaronder T-shirts in wit met een ronde hals zijn eigenlijk not done. Uiteraard moet je dragen wat je lekker vindt, maar als je met de mode mee wilt gaan, pas je je t-shirt daar dus op aan.