Back to school

Back to school betekent voor veel studenten na de vakantie een nieuw leven in een andere omgeving.

Back to school bottleMisschien betekent dit dat je voor het eerst op kamers gaat wonen. Dan wil je natuurlijk wel dat je kamer er goed uitziet. Hetzelfde geldt wanneer je na de vakantie terugkeert naar je oude kamer, die kan mogelijk ook wel een opknapbeurt gebruiken.

Goedkoop inrichten
De meeste studenten kunnen zich geen grote uitgaven veroorloven om hun (nieuwe) kamer in te richten – je wilt tenslotte ook geld overhouden om regelmatig te kunnen stappen – en zullen dus met een beperkt budget aan de slag moeten.

Primark is dan voor jou het aangewezen adres. Hier vindt je alles wat je nodig hebt om een leuke studieplek te creëren.. Of je het nou leuk vindt of niet, back to school betekent dat je het komende jaar veel tijd op je kamer zult doorbrengen om te studeren.Back to school – Eerst naar Primark

Bij Primark vindt je de mooiste woonaccessoires in een moderne retrotrend; een mix van eigentijdse dingetjes in een retro kleurenpalet. Opvallende industriële elementen zorgen voor een stoere look.

Voor een optimaal resultaat combineer je de trendy felle kleuren met staalgrijze tinten en donkere, neutrale kleuren. Functionele haken, potten en opbergdozen helpen je om je kamer georganiseerd en stijlvol in te richten.

Back to school betekent ook dat je ’s morgens vroeg moet ontbijten om op tijd te zijn bij de colleges. Kleurige mokken, glazen en flessen met prints en/of gedurfde slogans geven de basic studentenkeuken een frisse touch.

Moet je vroeg op? Maak een smoothie en doe die in een van de hippe kunststof melkflessen. De kunststof melkflessen met rietje zijn perfect om mee te nemen voor onderweg. Een ideaal alternatief voor de mok, beker en glazen – het deksel voorkomt dat je drankje per ongeluk op je aantekeningen of laptop terechtkomt.

Primark badkamer spullen

Back to school badkamerVoor de badkamer gelden dezelfde regels als voor de keuken. Handdoeken, opbergmanden en accessoires…alles wat je nodig hebt voor een super comfortabele badkamer.

Met kleurige geometrische vormen geef je de badkamer een geraffineerde touch, en voor echte stijl voeg je nog een paar kaarsen en accessoires toe. Zelfs wasmanden vindt je in het uitgebreide assortiment.

Gebruik de muur naast je bureau als een inspiratiebord. Prik je ideeën op een prikbord of maak collages van je favoriete foto’s en verlicht je bureau met een retrolamp. Bij een van de Primark vestigingen vindt je alles wat je nodig hebt op het gebied van textiel, kussens en sierkussens, plus allerlei andere handige spullen.

Back to school bedDe collectie beddengoed bevat allerlei prints, van schattige dieren tot New Yorkse stadscontouren en opvallende geometrische patronen. Er is voor elk wat wils. Voor de koudere dagen – of lekker op de bank – zijn er microvezeldekens in diverse bijpassende kleuren.

Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Ga dan snel langs Primark, je vindt er de leukste gadgets en de eerste najaarsartikelen hangen inmiddels in de winkels.