Dekbedovertrekken

Nu de lente is begonnen is het tijd om met nieuwe dekbedovertrekken een nieuwe stijl te creëren.

Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en bepalen voor een groot deel de stijl en uitstraling van je slaapkamer. Door je overtrekken regelmatig te wisselen kun je er op een eenvoudige manier voor zorgen dat je slaapkamer er telkens heel anders uitziet.

DekbedovertrekkenHet voorjaar is het ideale moment om het interieur van je huis eens kritisch onder de loep te nemen. Een andere kleur verf, een nieuw behang of andere gordijnen doen vaak wonderen.

En zoals gezegd, voor de slaapkamers maken andere dekbedovertrekken een groot verschil. Dekbedovertrekken zijn er in verschillende maten – 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux, maar er zijn ook kinderdekbedovertrekken.

Primark dekbedovertrekken

Primark heeft één van de grootste en mooiste collecties woontextiel van Nederland.
Geef je slaapkamer een update met een van de overtrekken uit de nieuwe collectie van Primark. Naast de vele vintage dessins, de trend voor voorjaar 2015, zie je ook frisse kleuren en exotische prints. Zoals je bij Primark gewend bent van andere artikelen zijn ook de prijzen van overtrekken ongelofelijk laag. Voor minder dan 20 euro kun je kiezen uit de leukste kleuren en dessins. Zo goedkoop heb je nog nooit kunnen winkelen!

Naast de enorm grote collectie mode en schoenen heeft Primark een geweldige afdeling met allerlei woonaccessoires, waar je je hart kunt ophalen. Gordijnen, kussens, krukjes, badhanddoeken, theedoeken, kandelaars, verlichting en nog veel meer. Voor weinig geld creëer je een heel andere sfeer in je huis. Het loont beslist de moeite eens een bezoek te brengen aan een van de megastores van het van oorsprong Ierse concern. Voor dit en volgend jaar staan er overigens nog meer winkels in Nederland op stapel. Zodra er concrete informatie is met betrekking tot de datum van opening zullen wij hiervan melding maken op Primarkfans.nl.