Farrell

Farrell, het kledingmerk van Robbie Williams is toegevoegd aan de collectie van Primark.
Farrell - Robbie WilliamsDe Ierse modeketen Primark gaat het failliete kledingmerk van Robbie Williams nieuw leven inblazen. Het label werd in 2011 door Robbie Williams opgericht en is vernoemd naar zijn opa Jack Farrell. Ben Dickens, een voormalige ontwerper van het befaamde Britse modehuis Burberry, was de hoofdontwerper van Farrell. Het label vroeg echter in oktober 2013 het faillissement aan.

Primark gaat Farrell, het kledingmerk van Robbie Williams verkopen

Het kledingmerk van Robbie Williams krijgt nu een tweede kans bij de Ierse modeketen Primark. Een nieuwe collectie, bestaande uit ruim 30 items, ligt nu al in de winkels van de discountketen. De collectie bestaat uit onder meer T-shirts, sweaters en gebreide truien. Daarnaast zijn er ook jassen en jeans. Het merk werd eerder verkocht bij Selfridges en House of Fraser.

“We zijn er erg blij mee”, zegt Ben Smith van Primark. “De kleding ziet er fantastisch uit, met veel details en een geweldige kwaliteit. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is trouw gebleven aan zijn afkomst. Het hele concept en de winkelomgeving spelen een grote rol in het leveren van een exclusief assortiment aan de Primark-klant.”

Door het toevoegen aan de herencollectie van Primark komt dit vernieuwende label nu, naast Groot-Brittannië, ook binnen het bereik van geïnteresseerden op het Europese vasteland. Primark geeft hiermee opnieuw aan de collecties continue van nieuwe impulsen te blijven voorzien. Inmiddels is al duidelijk dat het nieuwe label zich ook in Nederland op een grote schare nieuwe fans mag verheugen. Naar verwachting zal het assortiment de komende seizoenen verder worden uitgebreid.Wil jij ook kennismaken met deze nieuwe collectie, ga dan gauw naar een van de 12 winkels die er momenteel in Nederland zijn. Het vernieuwende label voegt in ieder geval een geheel nieuwe dimensie toe aan het modebeeld van 2015.