Festival Outfit

Nu het festivalseizoen weer is begonnen ga je natuurlijk nadenken over je festival outfit! Om het juiste gevoel te krijgen wil je natuurlijk een originele outfit en – natuurlijk het allerbelangrijkste – comfortabel.

Als je de hele dag gaat feesten en dansen is een comfortabele outfit een must. Wanneer je een meerdaags festival als Pinkpop of Lowlands bezoekt is het goed om vooraf te bedenken wat je allemaal mee moet nemen.

Trends Festival Outfit 2015

Festival outfitDe makkelijkste keuze voor een hippe festival outfit 2015 is – voor zowel vrouwen als mannen – een skinny jeans met een mooie top. Omdat je het in Nederland nooit zeker weet met het weer is het eigenlijk noodzakelijk een vest of trui mee te nemen. Een poncho of regenjas zal in de meeste gevallen ook geen overbodige luxe zijn. Natuurlijk hopen we allemaal op zonnig weer tijdens de festivals en daarom mag een leuke hoed in je outfit niet ontbreken. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken wanneer je haar niet helemaal goed zit en je kunt je föhn of stijltang met een gerust hart thuislaten. Neem ook een zonnebril mee om je ogen te beschermen tegen de voorjaarszonnestralen; met een stoere pilotenbril met spiegelende glazen maak je helemaal de blitz! Een fleurige sjaal maakt je festival outfit helemaal af!

Neem een grote rugzak mee om de spullen die je mee wilt nemen op te bergen. Voor een mooie zonnige dag is het aan te raden een korte short of een luchtig jurkje mee te nemen. En ….. draag een bikini onder je outfit zodat je extra kunt genieten van de zon!

Festival outfit 2015Wanneer je je wil onderscheiden van de gemiddelde festivalganger kun je kiezen voor een inspirerende BOHO outfit. Kies voor de stijl die door Kate Moss grote bekendheid heeft gekregen en voel je vrij!

Vergeet tenslotte niet om comfortabele schoenen te dragen tijdens het festival. Je zult veel moeten lopen en staan, boots of sneakers zijn dan een verstandige keuze.

Goedkope Festival Outfit

Het bezoeken van meerdere festivals kan behoorlijk veel geld kosten. Om er toch leuk uit te zien en niet te veel geld uit te geven voor je outfit moet je beslist een bezoek brengen aan een van de megastores van Primark. Er is hier een enorm assortiment kleding te vinden waar je de juiste keuze uit kunt maken voor een goedkope festival outfit. Zo hou je extra geld over wat je uit kunt geven tijdens het festival of strandfeest.