Goedkope zonnebrillen

Nu een zonnebril niet meer alleen dient om overdag je ogen te beschermen tegen de felle zon, maar in toenemende mate een modeartikel is geworden neemt de vraag naar goedkope zonnebrillen steeds meer toe.

Primark heeft een breed scala goedkope zonnebrillen in verschillende kleuren en modellen. De gekleurde glazen zijn stijlvol en hebben een moderne look en geven je een bepaalde charme. Primark brengt voortdurend opmerkelijke en stijlvolle items op de markt, die inmiddels zeer gewild zijn bij een groot publiek. Er zal echter nooit alleen worden uitgegaan van het ontwerp, maar het moet ook goed en betrouwbaar zijn.

Goedkope zonnebrillen voor dames en heren

Goedkope zonnebrillen herenVintage brillen mogen zich dit voorjaar en zomer verheugen in een toenemende belangstelling. Op het eerste gezicht mogen vintage brillen misschien ouderwets lijken, maar de gestileerde modellen hebben de interesse gewekt van de huidige generaties. De meest bekende modellen vintage zonnebrillen zijn die met (gekleurde) spiegelglazen, de pilotenbrillen, wayfarers en oversized brillen. De kwaliteit en styling van zonnebrillen heeft sinds de jaren 60 van de vorige eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Vintage zonnebrillen zijn niet alleen elegant, maar beschermen de ogen ook tegen de stralen van de zon, de wind en stofdeeltjes. Primark heeft een enorme collectie goedkope zonnebrillen voor dames en heren. Tijdens het autorijden kun je bijna niet zonder een zonnebril, maar ook bij het golfen en watersporten en zelfs in de sneeuw kun je eigenlijk niet zonder. Door te kiezen voor een vintage zonnebril laat je zien dat je gevoel voor smaak hebt. Over de prijzen zul je echt verbaasd staan, voor een paar euro kun je bij Primark al een vintage zonnebril kopen.

Goedkope zonnebrillen damesSinds de zestiger jaren hebben verschillende rocksterren en VIP’s de zonnebril een andere look bezorgd. Ronde zonnebrillen waren in die tijd erg in zwang en ook nu hebben deze modellen nog steeds hun charme. Sinds de jaren 60 hebben opvallende personen uit de muziekwereld een voorliefde voor ronde zonnebrillen. Denk hierbij aan Ozzy Osbourne en John Lennon van de Beatles, en later Noel en Liam Gallagher van Oasis. Ook nu zie je veel bekende namen met hetzelfde model, Mary-Kate Olsen en Miley Cyrus bijvoorbeeld zie je geregeld met een ronde zonnebril. De monturen van deze zonnebrillen hebben vaak een tijger- of cheetahprint. Dit model zonnebril voltooit je look en er is geen noodzaak om buitensporige make-up toe te passen.

Primark brengt ook wayfarers in nieuwe ontwerpen. De ontwerpen hebben sterren en strepen op de bril – sterren op het montuur rond het glas en strepen op de stangen. Er is ook een wayfarer met een giraffe patroon. Wat de Wayfarer onderscheidt is het uitzonderlijke trapeziumvormige montuur, dat zorgt voor een stoer en mannelijk uiterlijk. Ze geven je een funky look in combinatie met klassieke en romantische kleding. Denk je eens in, een Wayfarer zonnebril met een girly gebloemde jurk en een tijdloze jas. Dat is pas chique!

Mensen zijn op zoek naar goedkope┬ázonnebrillen en Primark heeft ze. Zo’n wayfarer moet je hebben. Een wayfarer past het beste bij iemand met een brede kaaklijn. Het trapeziumvormige montuur zal je gezichtsvorm onderstrepen. Wayfarers zijn ook super modisch met een eenvoudige preppy outfit.

Dus waar wacht je nog op. Ga naar een van de Primark megastores en maak een keuze uit de enorme funky collectie goedkope zonnebrillen. Nogmaals, de prijs zal je alleszins meevallen!