Hawaii shirts

In combinatie met jeans of een gekleurde chino zijn Hawaii shirts deze zomer de absolute trend voor mannen! Bloemenprints zijn niet meer alleen voor vrouwen en meisjes.

De zomer is het seizoen bij uitstek voor vrijetijdskleding en wat is een betere plek om je zomerkleding te kopen dan bij Primark. Loop binnen bij de dichtstbijzijnde Primark en de grote verscheidenheid aan vakantieshirts, T-shirts, polo’s, shorts, zwemshorts en schoenen zal je verbazen. Stel een complete zomeroutfit samen voor een ongelooflijk lage prijs!

Trendy Hawaii shirts

Hawaii shirts, de trend van de jaren 70, zijn helemaal terug van weggeweest. Primark speelt hier met de nieuwe zomercollectie op in en heeft voor de mannen een uitgebreide collectie shirts met bloemenprints samengesteld. Velen zullen bij Hawaii shirts denken aan felle kleuren en mannen op leeftijd met witte sokken en sandalen – een angstaanjagende gedachte. Geen paniek, de nieuwe collectie Hawaii shirts hebben een donkere achtergrond met beschaafde kleuren bloemen.

Draag ze op een donkere gewassen jeans of short en niets doet je nog denken aan die toeristische foto’s van vroeger. Rol de mouwen van je Hawaii shirt op en om je nieuwe surf look helemaal af te maken draag je er een mooie zonnebril en paar sportieve sneakers of flip-flops bij. De bloemenprints geven je een frisse uitstraling voor een casual dracht en zijn ideaal voor outdoor-activiteiten omdat ze licht van gewicht en comfortabel zijn.


Polo’s met bloemenprints

Hawaii shirts poloPrimark heeft naast de overhemden ook een trendy collectie klassiek vormgegeven polo’s met bloemenprints voor een up-to-date outfit. De polo’s hebben een basis van koninklijk met bloemmotieven in geel, groen, goud en rood. Comfortabele tropische polo’s voor een ongelofelijke prijs! Ze zijn gemaakt van katoen en polyester, zijn voorgewassen en voorgekrompen, zodat je later niet met teleurstellingen te maken krijgt. De polo’s met bloemenprints hebben geen logo en een sluiting met 3 knoopjes en een verstevigde halsnaad. Wanneer je op zoek bent naar een levendige look is dit de absolute trend in combinatie met jeans of een gekleurde chino.