Kersttrui Primark

Kersttrui Primark SneeuwpopKersttrui Primark – Ook dit jaar zit de foute kersttrui weer in het assortiment van Primark. De foute kersttrui is inmiddels in Nederland een enorme hit!

Foute kersttrui Primark

Nu de wintertijd weer is aangebroken gaan we weer massaal op zoek naar kerstartikelen. In eerste instantie denken we dan natuurlijk aan kerstversieringen en decoratie, maar de foute kersttrui is inmiddels niet meer weg te denken.

De foute kersttrui van Primark heeft zich in deze markt een stevige plaats verworven. In het verleden werd zo’n foute kersttrui beschouwd als iets voor mensen die geen verstand van mode hebben; niemand wilde er in gezien worden!

Kersttrui de kleding hitIn Angelsaksische landen is deze trend al jaren een regelrechte hit en inmiddels wordt daar ook in ons land heel anders over gedacht.

Zelfs BN-ers worden in toenemende mate gesignaleerd in zo’n foute kersttrui, hetgeen tot een overvloedige vraag heeft geleid. Ze zijn in deze tijd van het jaar bijna niet aan te slepen.

Primark staat bekend om zijn lage prijzen en dat verklaart meteen de grote populariteit van hun foute kersttrui. Bij de van oorsprong Ierse modeketen koop je voor nog geen 20 euro een echte foute kersttrui met de gekste afbeeldingen, waarmee je helemaal de blitz kunt maken.

Gezellig met de hele familie in een foute kersttrui van Primark aan het kerstdiner of met je vrienden op stap!

Voorbeelden kersttrui Primark 2016

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de kersttrui Primark 2016 die nu al in de winkels liggen, er is voor elk wat wils. Gezien de gigantische belangstelling is het zaak er snel bij te zijn. Je wilt tenslotte niet dat al je vrienden en vriendinnen er straks met kerst een hebben en dat jij achter het net hebt gevist.

Foute kersttrui Olaf Foute kersttrui Kerstballen Foute kersttrui Rudolf

Primark kussen

Naast de kersttruien heeft Primark natuurlijk veel meer kerstartikelen in het assortiment. Kerstballen in allerlei kleuren en afmetingen, kerstdecoratie, kerstkussens en kerstsokken, je kunt het zo gek niet bedenken.