Korte Broeken

De zomer is de tijd van het jaar dat mensen korte broeken dragen.

Waar men normaal gesproken een jeans draagt wordt deze wordt bij zomerse temperaturen vaak ingewisseld voor een korte broek of bermuda. Naast vele vrijetijdsmomenten als vakantie, tijdens een BBQ, lekker chillen op een terras, naar een festival of strandfeest, op de fiets, tijdens een wandeling in de natuur of naar het strand kun je een korte broek zelfs naar semi formele gelegenheden als een tuinfeest dragen en combineren met een mooie polo of overhemd en eventueel een blazer. Draag er mooie sneakers of slippers bij alle ogen zullen op jou zijn gericht!

Korte Broeken uniModellen

Korte broeken en bermuda’s zijn er tegenwoordig in allerlei modellen en varianten. De klassieke chino met steekzakken is nog steeds een van de meest gedragen modellen, maar daarnaast zie je steeds meer 5-pocket modellen en de inmiddels zeer populaire cargo’s met 6 opvallende zakken.

Korte Broeken – Kleuren en Prints

Korte Broeken camouflageHet gros zie je nog steeds in uni kleuren, waarbij voor de klassiekers wit, marineblauw, zand en denim de favorieten zijn. Voor wie wat meer lef heeft zijn momenteel kobalt, rood, oranje en zelfs geel populaire kleuren. Daarnaast zie je heel veel ruiten in allerlei kleurencombinaties, hoewel de combinaties met blauw de overhand hebben. De nieuwste trend zijn bloemen en tropische prints en voor de stoere jonge mannen is de camouflage print – veelal als cargo – als heren korte broek een absolute must have.

Zoals je kunt verwachten heeft Primark deze zomer een enorm uitgebreide collectie korte broeken en bermuda’s in het assortiment. Evenals de rest van de collectie zijn de prijzen laag, zodat je er voor een paar tientjes meerdere kunt aanschaffen. Zo heb je voor verschillende gelegenheden altijd de goede korte broek en hoef je tijdens je vakantie niet bang te zijn dat je niet genoeg hebt meegenomen.

Vaderdag tip

Ben jij nog een op zoek naar een cadeau voor je partner of vader voor Vaderdag? Loop eens binnen bij een van de 12 megastores van Primark. Wedden dat je er slaagt voor een korte broek?