Mouwlengte-7 slim fit overhemden zijn een uitkomst voor lange mannen

Veel grote mannen hebben lange armen en kunnen niet de juiste overhemden vinden die goed passen. Heb jij ook lange armen en heb je altijd moeite gehad met het vinden van passende mouwen zonder een te grote maat te kiezen? Kijk hier voor meer info over het opmeten van je mouwlengte.

Een ander ding is dat veel mannen geen logo’s op hun shirts willen hebben. De overhemden van mouwlengte7 zijn wellicht de oplossing voor jou.

Deze prachtige overhemden hebben extra lange mouwen en zijn gemaakt van het beste katoen dat jaren meegaat. De overhemden hebben een mooie slim fit pasvorm waardoor deze je figuur op zijn best laten uitkomen. Kijk hier voor een overzicht van de mouwlengte-7 overhemden.

Extra lange mouwen met mooie slim fit

Mouwlengte-7 biedt slim fit overhemden aan van een luxe kwaliteit die je dagelijks bij iedere gelegenheid kunt dragen. Of het nu op kantoor is of op een feestje, met deze extra lange mouwen heb je eindelijk de kans om een goed passend overhemd aan te trekken. Ben jij langer dan 1.80 en heb je een normaal of slank postuur?

Dan is Mouwlengte-7 de beste keuze voor jou! Het slim fit model in combinatie met extra lange mouwen past perfect bij lange slanke mannen. Loop dus niet langer voor paal in een te groot overhemd, omdat anders je mouwen te kort zijn. Dat is toch geen gezicht?

Goede service

De collectie van Mouwlengte-7 slim fit is uitgebreid. Kies uit verschillende kleuren die mooi combineren bij een maatpak of gewoon bij een casual jeans. Klik hier voor de collectie.

De service van Mouwlengte-7 slim fit is top. Niet tevreden, laat het ons weten en we komen snel met een oplossing. Bestel vandaag nog een overhemd en je wil nooit meer iets anders.