Naadloos Ondergoed

Naadloos ondergoed populairder dan ooit, de populariteit van deze huid-strakke onderkleding is opgebloeid in de afgelopen jaren.

Van beroemdheden tot alledaagse vrouwen, en niet te vergeten ook steeds meer mannen kiezen voor corrigerend ondergoed.

Waarom naadloos ondergoed dragen?

naadloos ondergoed damesDe voordelen van het dragen van corrigerend ondergoed, met inbegrip van bh’s zijn overvloedig. Deze onderkleding is meestal gemaakt van microfiber, wat zo zijn voordelen biedt. Zo kun je met dit materiaal slipjes, boxershorts, hemden en nog veel meer (bad)mode zonder naden produceren.

Naast deze voordelen, heeft microfiberstof nog een andere belangrijke eigenschap en dat is zijn enorme rekbaarheid. Deze 2 voordelen hebben kledingontwerpers geïnspireerd om onderkleding te maken zonder naden die perfect om je lichaam past, en als het ware als een 2de huid draagt. Hiermee zie je geen onderkleding zitten onder dat mooie jurkje, of skinny jeans.

Microfiber Ondergoed.

  1. Deze ondermode sluit perfect om je lichaam.
  2. Grote rekbaarheid, ook ideaal voor slips/ ondermode tijdens een zwangerschap.
  3. Geen (lelijke) naden te zien onder je kleding.
  4. Microfiber ondergoed krimpt niet tijdens het wassen, en is heel snel droog.
  5. Was temperatuur voor deze stof is 40 of 60 graden.
  6. Microfiber is kleurecht en geeft niet af, dus kan gewoon met de overige was in de wasmachine.
  7. Microfiber is een sterke stof, dus lange duurzaamheid.
  8. Licht en zacht materiaal, zo draagt deze onderkleding heel prettig.

Naadloos ondergoed Dames.

De voordelen hebben we hierboven al beschreven, maar net als met andere kleding geldt voor onderomde dat deze wel van de juiste maat moet zijn. Koop je Primark ondergoed of bestel je online te grote of te kleine naadloze onderkleding dan kun je nog te maken krijgen met ongewenste lijnen.

Een slip of hipster broekje welke te groot is, kruipt tijdens het dragen omhoog en wordt dan pijnlijk zichtbaar. Een microfiber hemdje welke te klein is kan het uiterlijk en de minpunten van je rug (vet) accentueren, belangrijk om de perfecte maat te kiezen als je naadloos ondergoed dames koopt.

Maten naadloos ondergoed dames.

Europese maat 36/38 38/40 42/44 46/48 50/52
Amerikaanse maat S M L XL XXL

Naadloos ondergoed Heren.

Wist je dat 80% van de mannen dezelfde soort ondergoed hun hele volwassen leven dragen.Dit betekent dat veel heren waarschijnlijk elke dag ondermaatse ondergoed dragen! De realiteit is dat veel heren, ondergoed niet erg belangrijk vinden.

Tot ze een keer microfiber naadloos ondergoed dragen, dit draagt zo comfortabel dat je als je dit ondergoed eenmaal gewend bent niet meer wat anders wilt dragen. Naadloos heren ondergoed is niet alleen comfortabele ondermode er is ook een breed scala aan model keuzes.

Maten naadloos ondergoed Heren.

Europese maat 46/48 48/50 50/52 54/56 56/58
Amerikaanse maat S M L XL XXL

Naast leuke kleding is (primark) ondergoed een van de essentiële items die elke vrouw in haar kledingkast zou moeten hebben. Corrigerend en naadloos ondergoed kan elke vrouw helpen in het creëren een slank look, wat alle vrouwen begeren.