Parajumpers jas

Altijd al fan geweest van de Parajumpers jas en wilde jij er een hebben? Wij hebben de oplossing om een goedkope Parajumpers jas te scoren.

Parajumper is een Italiaans merk van Ape en ontwerper Rossetti. Het merk staat bekend als een echte outdoor brand. Een van de bijnamen van Parajumpers is PJ een veelgebruikte term in het mode landschap.

Wat PJ zo uniek maakt is dat het een functioneel merk is iets wat we niet zo vaak zien in de high end fashion scene.

Een ander aspect wat parajumpers zo bijzonder maakt is het gebruik van de parachute haak. Die meestal aan het eind van de rits vast zit. Dit gecombineerd met hoogwaardig nylon welke gehard is en een capuchon gedecoreerd met bont.

De Parajumpers zijn dubbel gevoerd. Dit maakt dat Parajumpers heel functioneel is.

Zij weten dit te combineren met een modieus tintje.

Wat vaak vergeten wordt zijn de zakken van de Parajumpers deze zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit. De zakken zijn goed gevoerd en goed beschermt. Daarbij is de rits heel sterk waardoor spullen zoals je portemonnee en mobiel zeer veilig zitten in je zakken. Helaas zijn Parajumpers aan de hoge kant geprijsd. Daarom zijn dit goede alternatieve.

Primark heeft een Parajumpers look-a-like die ook van oke kwaliteit is en er ook goed uitziet. De prijs is gunstiger helaas is dit ook te zien aan de fake Parajumpers. Daarom is een twee goede alternatief Nikkie kleding, een hoog kwaliteits merk die kleding tegen een goede prijs aanbiedt. De parajumpers jassen bij Nikkie zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. De kleuren zijn mooie seizoenskleuren die de jassen mooier naar voren laat komen.

Nikki is trouwens een jong merk dat in 2011 werd opgericht door Nikkie Plessen. Nikkie heeft inmiddels 25 winkels in Nederland en is wereldwijd verkrijgbaar. Het merk speelt een belangrijke rol tussen high end fashion en streetwear. Dit maakt het merk uniek. Daarnaast zijn de materialen van hoge kwaliteit en zeer elegant. Wij denken dat Nikkie de komende jaren nog groter gaat worden. Helaas heeft het merk wel alleen vrouwen items.

Veel succes me het zoeken van je Parajumper. Hopelijk hebben we je geholpen en heb je veel plezier van je ajs.