Primark Almere

De komst van de discount modeketen Primark naar Almere Centrum heeft heel veel mensen blij gemaakt.

Primark AlmereBij Primark scoor je namelijk altijd de laatste mode voor wel heel zachte prijsjes, zodat je er ieder seizoen trendy bij kunt lopen.

Primark Almere

Door een enorm low budget assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, schoenen en accessoires trekt Primark een grote klantenkring uit de wijde regio naar de in het oog springende vestiging in Almere. Aangezien er nog steeds geen Primark in Amsterdam is komen ook veel kanten van hieruit naar Almere.

De winkel is gevestigd aan de Metropolestraat 11 en is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeren kan in de dichtbij gelegen Metropolegarage. Mocht deze onverhoopt vol zijn dan zijn er in de buurt volop andere parkeermogelijkheden.
Primark Almere

Adres Primark Almere

Adres: Metropolestraat 11
Postcode: 1315 KK
Telefoonnummer: 036 – 530 3588

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – ContantOpeningstijden Primark Almere

De winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden van de Primark Almere van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden Primark Almere

zondag: 12:00 – 17:00 uur
maandag: 11:00 – 18:30 uur
dinsdag: 09:00 – 18:30 uur
woensdag: 09:00 – 18:30 uur
donderdag: 09:00 – 21:00 uur
vrijdag: 09:00 – 18:30 uur
zaterdag: 09:00 – 18:30 uur

Drukste tijden Primark Almere
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.30 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark Almere open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 036 – 530 3588

Bereikbaarheid

Auto parkeren: Alle parkeergarages in Almere Centrum zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bevinden zich onder en naast het autovrije winkelgebied. In een aantal garages in het centrum van Almere tref je ook oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Openbaar vervoer: Wil je per openbaar vervoer naar Primark Almere; station Almere Centrum bevindt zich in het centrum van Almere, dus het shoppen kan meteen beginnen! Het centrum is ook met de bus goed te bereiken; Station Centrum is de meest nabijgelegen halte bij Primark Almere.

Fiets: Kom je met de fiets? In Almere Centrum bevinden zich meerdere bewaakte fietsenstallingen, zo staat je fiets tijdens het shoppen altijd veilig, droog en gratis geparkeerd. E-bike bezitters kunnen deze gratis opladen in de bewaakte fietsenstallingen.

Video Primark Almere

Winkels in Almere die naast een bezoekje aan de Primark de moeite waard zijn.

Zara heeft een traditie van laaggeprijsde dames-, heren- en kindermode uit een hogere prijsklasse. De moderne aanpak van het ontwerp, productie en distributieproces zorgt ervoor dat er minder tijd nodig is om snel te reageren op de laatste modetrends. Tijdens het shoppen zul je zien dat de nieuwste collecties in de modebladen al in de winkel liggen. Zara is een prima alternatief, wanneer je onverhoopt niet kunt slagen bij Primark.

Hard Bitten and the Others De werelden van skate, fashion, lifestyle, kunst en cultuur komen samen in deze conceptstore. Plof lekker neer in de lifestylebar, spot de nieuwste gadgets of show je tricks op de indoor mini ramp. Hard Bitten and the Others is ‘the place to be’ in Almere Centrum.

Nelson Schoenen Almere voor kwalitatief hoogwaardige betaalbare dames-, heren- en kindermerkschoenen. Naast de mogelijkheid om in de webshop van Nelson schoenen online te kopen, heeft Nelson meer dan 65 schoenenwinkels in Nederland.

Van Dalen schoenen in Almere behoort tot een grote winkelketen, die de toon zet op het gebied van modieuze kwaliteitsschoenen. Met meer dan 39 winkels verspreid over Nederland (33) en België (6) is de schoenenketen in de meeste (grote) steden te vinden. Bij Van Dalen verkoopt men dames- en herenschoenen en accessoires. Men heeft een eigen schoenenmerk in de collectie maar ook merken als Cruyff, Esprit, Hugo Boss, Timberland, Tommy Hilfiger, Le Coq Sportif en McGregor kun je vinden bij Van Dalen.

Sting mode: te vinden in bijna elke stad in Nederland. Door hun brede kledingcollectie voor mannen en vrouwen vind je bij Sting mode een outfit voor elke gelegenheid.

WE fashion: deze internationale modeketen is ook te vinden in Almere. Met veel winkels in Nederland zijn zij een bekende verschijning in het stadsbeeld. Bij WE Fashion kun je terecht voor dames- en herenmode.

Ben je na het shoppen toe aan verzorging van de inwendige mens dan kun je in de zomer en het voorjaar lekker uitblazen op één van de terrasjes.