Primark Antwerpen

Primark Antwerpen vh Forever 21Er zijn veel vragen over de toekomstige opening van Primark Antwerpen. Wanneer is de opening, wat is het adres en wat worden de openingsuren van de Primark in Antwerpen.

We zullen proberen om hieronder zoveel mogelijk antwoorden te geven – alles onder voorbehoud.

Primark België telt op dit moment 4 winkels, te weten Brussel, Hasselt, Luik en de onlangs geopende Primark in Gent. De eerstvolgende openingen staan gepland in Antwerpen en Charleroi.

Primark AntwerpenVoor zover nu bekend zal Primark zijn deuren in 2016, maar in 2017 openen in een van de belangrijkste winkelstraten van Antwerpen, de Meir, in het pand waar voorheen Forever 21 was gevestigd. Forever 21 draait te weinig omzet per vierkante meter.

De verhouding tussen de huurprijs en de omzet is niet in verhouding. Daarom moet de keten verhuizen naar een kleinere locatie.

Primark is alleen geïnteresseerd in de beste locaties met een groot verkoopoppervlak. De Ierse winkelketen staat bekend om zijn uitgebreide aanbod goedkope kleding, schoenen, tassen, accessoires, gadgets, beauty producten en woonaccessoires en opende in 2009 het eerste filiaal in Luik.

Nadat Luik lange tijd de enige vestiging in België was lijkt de expansie zich nu echt door te zetten.

Primark Antwerpen adres

De Primark in Antwerpen zal worden gevestigd in het historische centrum van Antwerpen, waar ook andere modezaken als H&M, Zara, WE, The Sting, Esprit, River Island, Comma, Diesel en Desigual zijn gevestigd.

Primark Antwerpen gegevens:

Meir 42
2000 Antwerpen

Openingstijden

Primark BelgiëEvenals de andere info zijn de verwachte openingstijden onder voorbehoud en gebaseerd op de openingstijden van de andere Primark winkels en de reguliere openingstijden in Antwerpen. Op zondag zijn de winkels in Antwerpen op de eerste zondag van de maand geopend en dit geldt straks ook voor de Primark in Antwerpen.

* Zondag: GESLOTEN (m.u.v. Koopzondagen)
* Maandag: 09.30 – 19.00 uur
* Dinsdag: 09.30 – 19.00 uur
* Woensdag: 09.30 – 19.00 uur
* Donderdag: 09.30 – 19.00 uur
* Vrijdag: 09.30 – 19.00 uur
* Zaterdag: 09.30 – 19.00 uur

Wanneer er meer informatie beschikbaar is m.b.t. openingsdatum en openingstijden van de Primark in Antwerpen zullen wij dit op de site van Primarkfans.nl vermelden.