Primark Arnhem

Primark Arnhem is een grote aanvulling aan het toch al veelzijdige aanbod aan kledingzaken en mode in Arnhem.

primark arnhemZowel op het gebied van modieuze damesmode, casual herenmode, verleidelijke lingerie en stoere kinderkleding is er in Arnhem een ruime keuze. Ook zijn er in Arnhem trendy kledingwinkels die zich hoofdzakelijk richten op jongeren.

Primark Arnhem

Sinds 2014 is in het centrum Primark Arnhem geopend. Met de komst van de discount modeketen heeft Arnhem er na het vertrek van de Bijenkorf opnieuw een grote publiekstrekker bij. De Primark winkel heeft een omvangrijk low budget assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, lingerie, schoenen en (woon)accessoires.

Adres Primark Arnhem

Adres: Ketelstraat 45
Postcode: 6811 CZ
Telefoonnummer: 026 – 351 4319

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – ContantOpeningstijden Primark

De winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond.

Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur.

Op zaterdagen zijn de openingstijden van de Primark van 9.00 uur tot 18.00 uur.

 

Openingstijden Primark Arnhem

zondag: 12:00 – 17:00 uur
maandag: 11:00 – 18:30 uur
dinsdag: 09:00 – 18:30 uur
woensdag: 09:00 – 18:30 uur
donderdag: 09:00 – 21:00 uur
vrijdag: 09:00 – 18:30 uur
zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

Drukste tijden Primark Arnhem
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.30 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer de Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 026 – 351 4319
Primark Arnhem

Bereikbaarheid

De Primark winkel is gevestigd aan de Ketelstraat 45 (in het voormalige pand van de Bijenkorf) en is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeren kan in 5 parkeergarages in en rond het centrum.

Auto parkeren: Het centrum van Arnhem heeft goede parkeervoorzieningen, allemaal in de buurt van de centrumring en op loopafstand van de winkels in de binnenstad. Ruime parkeergelegenheid is bij de Rijnkade, Velperbuitensingel en de Markt. Volg borden ‘Centrumring Arnhem + P’ naar de gewenste parkeerplek. Betalen van parkeergeld kan ook met smartphone, een sms-bericht of een telefoontje. Je betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd.

Openbaar vervoer: Wil je per openbaar vervoer naar Primark Arnhem; het station bevindt zich op loopafstand van de winkels, dus het shoppen kan meteen beginnen! Natuurlijk is het centrum ook met de bus goed te bereiken. En kom je op de fiets naar de Primark dan kunt je de fiets stallen in een van de fietsenstallingen.

Video Primark Arnhem

Kleding en mode in Arnhem.

Arnhem is een veelzijdige grote stad die bruist van energie! Door de kunstacademies en de bekende modeopleiding, is de stad creatief en levendig. Modeontwerpers Viktor en Rolf komen uit de stad Arnhem en mode staat in deze stad voorop.

Arnhem is hierdoor misschien wel één van de beste winkelsteden van Nederland. Met het centrum van Arnhem lekker naast het station, de winkelstraten dichtbij elkaar en de gezellige terrasjes, is het er goed vertoeven. De hoofdwinkelstraten herbergen vooral de landelijke winkelketens. Voor verrassende speciaalzaken wijk je af van de grote winkelstraten en duik je de zijstraatjes in.

Maar de stad Arnhem heeft niet enkel de “shopaholic” wat te bieden. Arnhem heeft door de jaren heen een grote historie opgebouwd. Dat zie je terug aan de verschillende monumenten in de stad, die herinneren aan de rol die Arnhem speelde ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De sporen van de Slag om Arnhem zijn nog steeds tastbaar. Cultuurliefhebbers gaan voor een tour met begeleiding van een gids, die je alles vertelt over de geschiedenis van de stad Arnhem!