Primark Assortiment

Mensen die houden van merken zullen zich bewust zijn van de naam Primark.

De van oorsprong Ierse modeketen heeft bijna 300 winkels in Europa, waaronder 12 in Nederland. Als je kleding, schoenen of zelfs sieraden wilt kopen is Primark de beste plaats om voor een heel aantrekkelijke prijs iets aan te schaffen. Kwaliteit is niet te evenaren op het prijsniveau dat zij aanbieden.

Primark Assortiment

primark assortimentHet Primark assortiment is zo enorm uitgebreid dat we hieronder zullen proberen e.e.a. overzichtelijk op een rijtje te zetten. Desondanks zal het overzicht nooit helemaal compleet zijn aangezien de Primark collectie wekelijks wordt uitgebreid met nieuwe producten en items.


Alle producten in hun winkels zijn up-to-date met de laatste modetrends. Niets is verouderd omdat elke nieuwe trend in de gaten wordt gehouden. Hun ontwerpers stellen de kopers nooit teleur met telkens opnieuw de meest verbazingwekkende ontwerpen. Of je nu formeel of casual gekleed gaat, er is altijd iets voor je bij!

Primark damesmode

Damesmode neemt vanaf het begin een prominente plaats in binnen het Primark assortiment en vult dan ook het grootste gedeelte van het vloeroppervlak in de megastores van Primark. De damescollectie in vaak uitbundige kleurstellingen en inspirerende prints bestaat uit o.a. jassen, jacks, blazers, jurkjes, blouses, rokken, truien, vesten, broeken, jeans, shorts, tops en t-shirts. Daarnaast is er een uitgebreide collectie sportkleding, lingerie, pyjama’s en badkleding.

Primark herenmode

De herenmode kent een iets rustiger beeld dan de damescollectie. De kleuren zijn over het algemeen wat meer basic maar laat vaak wel verrassende prints zien. Evenals bij de dames zie je ook hier veel colour-blocking. De herencollectie bestaat uit o.a. jassen, jacks, kostuums, blazers, broeken, overhemden, dassen, truien, vesten, jeans, shorts en t-shirts, aangevuld met sportkleding, zwemshorts en pyjama’s. Recentelijk is ook de door Robbie Williams opgezette Farrell collectie aan het Primark assortiment toegevoegd.

Primark kindermode

Kindermode vormt in toenemende mate een belangrijk onderdeel binnen het Primark assortiment. Door de lage prijzen en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding wordt het voor ouders steeds aantrekkelijker de kleding voor hun kroost aan te schaffen bij Primark.

Stoere casual kleding voor naar school of in de speeltuin en elegante mode voor een feestje. De kindercollectie bestaat uit o.a. jassen, jacks, jurkjes, rokjes, broeken, jeans, shorts, truien, vesten en t-shirts. Verder is er een leuke collectie pyjama’s en natuurlijk de onvermijdelijke Primark Onesie, die ook verkrijgbaar is voor dames en heren.

Primark schoenen

De schoenencollectie varieert van sportieve gympen, sneakers en slippers voor dames en heren tot comfortabele ballerina’s en elegante pumps voor de dames. Je zult ook hier versteld staan van de enorme keuze in bijpassende schoenen bij je nieuw gekochte kleding.

Primark accessoires

De collectie accessoires lijkt onuitputtelijk en het is dan ook bijna ondoenlijk het volledige assortiment op te noemen. Een van de belangrijkste accessoires binnen het Primark assortiment zijn de tassen. Niet alleen voor de dames zijn er leuke hand- en schoudertassen, een elegante clutch of een sportieve rugzak, ook voor de mannen is er volop keuze in tassen. Portemonnees, riemen, caps, sjaals, sieraden en horloges maken je garderobe helemaal af.

De collectie woonaccessoires staat volop in het teken van frisse kleuren en exotische accenten.

Denk hierbij aan dekbedovertrekken, kussens, fleecedekens, badmatten, handdoeken, krukjes, maar ook kandelaars, geurkaarsen en andere decoratie.

Tot slot is er in de Primark winkels nog een uitgebreid assortiment beauty producten met bijpassende accessoires.