Primark cadeaubon

Met een Primark cadeaubon maak je iedereen blij! Primark heeft een eigen cadeaubon, de Primark giftcard.

Primark cadeaubonHet ideale cadeau wanneer je niet weet wat je moet geven met een verjaardag, diplomafeest, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst?

De Primark giftcard (met elk gewenst bedrag van € 5 tot € 200) wordt verkocht aan de kassa’s en bij de klantenservice van de Primark winkels. Je hoeft de waarde van de cadeaubon overigens niet in één keer uit te geven. Het resterende bedrag kan op een later moment voor een volgende aankoop worden gebruikt. De Primark giftcard is inwisselbaar in alle Primark winkels in Nederland. Er zijn op dit moment 12 Primark winkels in Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (2), Venlo, Zaandam en Zoetermeer. Primark streeft ernaar om binnen een aantal jaren winkels te openen in alle grote steden, zodat er uiteindelijk zo’n 25 winkels in Nederland zullen zijn.


Saldo Primark cadeaubon controleren

Op de website van Primark kun je eenvoudig het saldo van de Primark cadeaubon controleren. Wanneer je de code op de achterzijde van de Primark giftcard (bestaande uit 19 cijfers) invult in de saldo-checker krijg je het actuele saldo te zien. Het is niet mogelijk om de Primark giftcard te ruilen voor contant geld of andere tegoedbonnen.

Kortingscode Primark

Bij online aankopen wordt er steeds meer gezocht naar kortingscodes. Primarkfans vormen hierop geen uitzondering, ook hier is veel belangstelling voor een Primark kortingscode. Aangezien Primark niet online verkrijgbaar is bestaat er ook geen kortingscode Primark.