Primark Den Haag

Primark is de meest snelgroeiende internationale modeketen in Europa.

Alle Primark winkels hebben een zeer scherp geprijsd assortiment dames-, heren- en kinderkleding met bijpassende schoenen lijnen. Ook de woonaccessoires in vele stijlen en vormen zijn hier verkrijgbaar.

Primark Den HaagVoor het gezin van nu biedt de discount modeketen veel mogelijkheden, maar het gaat vooral om de beleving van de kwaliteit en betaalbare prijzen.

Primark Den Haag.Na lang wachten was het dan eindelijk zover … op 11 december 2014 opende Primark Den Haag op een geweldige locatie op de hoek van de Kalvermarkt met het Spui in de nieuwe Amadeus (vernoemd naar de componist Wolfgang Amadeus Mozart), welke in tien minuten te bereiken is vanaf Centraal Station in Den Haag.

Primark Den Haag is de grootste vestiging in Nederland en heeft een oppervlakte van 8000 m², verdeeld over drie verdiepingen.

Primark zorgt voor extra winkelpubliek

Omliggende winkels en horeca hebben plezier van de nieuwe Primark Den Haag, in Zoetermeer is dezelfde ervaring opgedaan en varen de omstanders er wel bij.

De Primark trekt koopjesjagers naar de stad en de omliggende winkels profiteren hier volop van mee! Ondanks het slechte weer ten tijde van de opening van Primark Den Haag stonden er enorme rijen voor de deur.

Adres Primark Den Haag

Adres: Spui 50
Postcode: 2511 BS

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden

De winkel is elke zondag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 9.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur.

Openingstijden Primark Den Haag

zondag: 11:00 – 18:00 uur
maandag: 09:00 – 20:00 uur
dinsdag: 09:00 – 20:00 uur
woensdag: 09:00 – 20:00 uur
donderdag: 09:00 – 21:00 uur
vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
zaterdag: 09:00 – 20:00 uur

Drukste tijden Primark Den Haag
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Bereikbaarheid

Auto parkeren: Met de auto is de Primark winkel in Den Haag te bereiken via de snelwegen A4 en A12 (afslag 2). Vanaf de snelweg kan de bewegwijzering richting het centrum worden aangehouden. Er zijn verschillende parkeergarages vlakbij de Primark. Zeer dichtbij gelegen parkeergarages zijn Parking Stadhuis, Parkeergarage Markthof, Parkeergarage Grote Markt, Parking Spui Centre, Parking Muzenplein en Parkeerterrein De Bijenkorf.

Het is ook mogelijk om te parkeren aan de straat. In Den Haag geldt hier betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur. Sommige straten kennen langere betaaltijden op zaterdag en zondag, namelijk tot 2.00 uur in de nacht.

Het voetgangersgebied van Den Haag is vrij van auto’s. Het is daarom verstandig om van tevoren te bepalen waar je wilt parkeren, zodat je jezelf niet verloren rijdt in het drukke verkeer van Den Haag.

Openbaar vervoer: De Primark winkel aan het Spui is ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Den Haag Centraal is op loopafstand gelegen. De looptijd bedraagt circa tien minuten. Ook Station Den Haag HS heeft een redelijk gunstige ligging. Wanneer je met het openbaar vervoer tot bijna aan de deur van de Primark wilt reizen kan gebruik worden gemaakt van de bus of de tram.

In de directe nabijheid van de Primark liggen de tramstations Den Haag Centrum, Spui en Kalvermarkt Stadhuis. Bij tramstation Den Haag Centrum is tevens een busstation met dezelfde naam. Zowel de tram- als buslijnen hebben aansluitingen op de treinstations.

Steeds meer Primark vestigingen

In Nederland vindt men bestaande vestigingen in Almere, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (2), Zaandam, Zoetermeer en Nijmegen. Met wat geluk komen daar in de komende jaren nog een aantal locaties bij.

Daarmee zou Nederland zich bij de top vier van landen met de meeste vestigingen van Primark voegen, maar hoeveel plannen daadwerkelijk worden uitgevoerd moet worden afgewacht. Wel worden de plannen voor een Primark Amsterdam steeds concreter, maar ook Leeuwarden, Utrecht, Middelburg en Assen schijnen hoge ogen te gooien.