Primark Dordrecht

Primark Dordrecht opent 1 december de deuren van de nieuwe vestiging aan de Drievriendenhof 16. Klanten uit de regio hoeven dus niet meer naar Rotterdam.

Primark DordrechtIn het centrum van Dordrecht kun je in één van de parkeergarages parkeren. Je volgt simpelweg de matrixborden naar het centrum. Als regel geldt hoe dichter bij de binnenstad hoe hoger de tarieven. De tarieven variëren van € 1,40 tot € 2,60 per uur.

Parkeergarage Drievriendenhof is midden in het centrum gelegen, op zeer korte loopafstand van Primark Dordrecht. Het tarief bedraagt € 1,00 per half uur of een gedeelte hiervan. Het maximale dagtarief is € 20,-.

Je kunt in de garage betalen met pin, munten of biljetten. De garage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,0 meter.

primark dordrechtAdres Primark Dordrecht:

Drievriendenhof 16, 3311 NM Dordrecht

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – PIN – Contant

 Openingstijden

De Primark Dordrecht winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 9.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds.

Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur.

Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden voor de Primark winkels.

 

Openingstijden Primark Dordrecht

zondag: 12:00 – 17:00 uur
maandag: 11:00 – 19:00 uur
dinsdag: 09:00 – 19:00 uur
woensdag: 09:00 – 19:00 uur
donderdag: 09:00 – 21:00 uur
vrijdag: 09:00 – 19:00 uur
zaterdag: 09:00 – 19:00 uur

Drukste tijden Primark Dordrecht
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Koopzondag Primark Dordrecht
Het is iedere zondag koopzondag in het centrum van Dordrecht. De zondagen zijn ideaal om rustig je inkopen te doen of te funshoppen. Relaxed winkelen en de dag afsluiten met een lekkere kop koffie of borrel in één van de horecagelegenheden in de binnenstad. Beter kan je je weekend niet afsluiten.

Kunstrondje Dordt

In het historische centrum van Dordrecht zijn op loopafstand van elkaar ongeveer zeventig zaken gelegen die kunst, antiek, curiosa en (antiquarische) boeken verkopen.

Loop door de historische binnenstad en bekijk de exposities in de galeries of speur naar dat ene oude boek. Of wellicht kom je een mooi antiek servies tegen of een oude olielamp? Het aanbod is heel wisselend, maar altijd interessant. Snuffelen wordt beloond, je zult niet de eerste zijn die in een van de Dordtse zaken een grootse aankoop doet voor een klein prijsje.

Kijk op www.kunstrondje.nl voor de deelnemende winkeliers en specifieke openingstijden.