Primark Eindhoven

Primark Eindhoven is gevestigd aan de Vestdijk 1, op de hoek met de Hermanus Boexstraat, midden in het centrum van Eindhoven.

Primark EindhovenEen bezoek aan de winkel van Primark is daarom goed te combineren met een bezoek aan de andere winkels in de Eindhovense binnenstad.

Primark Eindhoven

Primark Eindhoven is één van de best bezochte Primark winkels van Nederland en heeft een breed assortiment dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen en andere modegerelateerde accessoires. Het zijn echter vooral de lage prijzen die ervoor zorgen dat wekelijks duizenden personen Primark Eindhoven bezoeken.Primark Eindhoven is één van de grootste vestigingen van Primark in Nederland. De oppervlakte bedraagt ruim 7000 m², verdeeld over vier etages.

Dameskleding en meer..

Vrouwen hebben de meeste keus bij deze Primark winkel , twee verdiepingen (begane grond en 1e etage) zijn volledig ingericht met damesmode en cosmetica. In de kelder vindt je schoenen, interieurproducten en modeaccessoires en op de 2e etage worden herenmode, babymode en kindermode aangeboden.

Wil je je garderobe aanvullen of helemaal vernieuwen, maar wil je niet teveel betalen en tóch leuk voor de dag komen? Dan is Primark winkel echt wat voor jou!

In deze winkel in hartje Eindhoven vind je de nieuwste mode tegen bodemprijzen. Voor een paar euro kun je er uitzien om door een ringetje te halen.

Adres Primark Eindhoven

Adres: Vestdijk 1
Postcode: 5611 CC
Telefoonnummer: 040 – 236 9580

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden

De winkel is op zondag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Vrijdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de vrijdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Openingstijden Primark Eindhoven

zondag: 12:00 – 18:00 uur
maandag: 11:00 – 18:30 uur
dinsdag: 09:00 – 18:30 uur
woensdag: 09:00 – 18:30 uur
donderdag: 09:00 – 18:30 uur
vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
zaterdag: 09:00 – 19:00 uur

Drukste tijden Primark Eindhoven
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 040 – 236 9580

Bereikbaarheid & Parkeren.

Auto parkeren: Met de auto kan je dichtbij Primark Eindhoven parkeren. In de directe nabijheid liggen de parkeergarages aan de Mathildelaan (naast het politiebureau) en Q-Park Heuvel (onder de Heuvel Galerie). Je kunt ook parkeren op de grote BBA parkeerplaats aan de Raiffeisenstraat (achter de Pathé.

Gratis parkeren is mogelijk buiten het centrum van Eindhoven, maar dit betekent dat je al snel ruim 500 meter moet lopen.

Openbaar vervoer: De Primark winkel is ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Het treinstation Eindhoven Centraal ligt op slechts 200 meter lopen van Primark Eindhoven. Wanneer je het station uitloopt zie je de winkel al aan de overzijde. Bij het treinstation is een bushalte, waar tientallen buslijnen stoppen. Direct bij de winkel is de bushalte 18-Septemberplein.

Video Primark Eindhoven.

Winkelen en shoppen in Eindhoven

Eindhoven is een stad met een grote diversiteit aan winkels. Een leuke stad om te winkelen en het is elke zondag koopzondag! Vooral in de binnenstad zijn veel winkels. Bovendien heeft Eindhoven in het centrum twee overdekte winkelcentra, namelijk Piazza, waar ook de Bijenkorf is gevestigd, en de Heuvel Galerie. En natuurlijk is er nog het nieuwe winkelgebied rondom de Admirant .

Piazza Center
Winkelen in Piazza Center betekent vooral: even de tijd vergeten en goed voor jezelf zorgen. Door slim en overvloedig gebruik te maken van daglicht en open ruimtes heeft de Italiaanse toparchitect Massimiliano Fuksas een ambiance gecreëerd, waarin je je meteen prettig voelt. De luxe roltrappen en glazen liften brengen je naar de vier breed opgezette etages.

Heuvel Galerie
De Heuvel Galerie is al vele jaren het kloppend en overdekt winkelhart van Eindhoven! In de Heuvel Galerie vindt je een compleet winkelaanbod en gezellige terrasjes en restaurants. De Heuvel Galerie biedt ook onderdak aan Muziekcentrum Frits Philips en het Holland Casino. Bezoek de Heuvel Galerie voor een compleet dagje uit!

Admirant
Sinds kort heeft het centrum van Eindhoven een nieuw winkelgebied rondom de Admirant in Eindhoven. Admirant Shopping betekent winkelen in een prettige sfeer door de combinatie van moderne en klassiekere architectuur en de historische Admirant. In dit monument zijn nu tal van winkels en horeca gevestigd. Naast het feit dat hiermee het winkelaanbod flink is gegroeid, bevordert het tevens de looproute.