Primark Enschede

Primark Enschede opende op 19 augustus 2014 de deuren in het voormalige pand van de Bijenkorf aan het H.J. Van Heekplein 90.

Het filiaal is gemakkelijk bereikbaar vanaf station Enschede.

Primark Enschede

Shoppen etalageOngeveer op 8 minuten loopafstand of 2 minuten met de stadsbus. Met een grote hoofd- en zij ingang, 3 verdiepingen en een totale vloeroppervlakte van zo’n 7.000 m2 is Primark Enschede gigantisch!

Op de begane grond vind je de dameskleding, op de eerste verdieping schoenen, tassen, accessoires, home, beauty en lingerie en op de tweede verdieping de heren- en kinderafdeling.

Primark Enschede schoenenDeze Primark winkel heeft een mega schoenen afdeling! Deze afdeling op de eerste verdieping en is zo groot dat het op een schoenenwinkel lijkt. Met bankjes om te passen en veel ruimte om je heen.

Naast de schoenenafdeling vind je de tassen. Zoals bij de schoenen geldt hetzelfde voor de tassen afdeling, erg groot en heel veel keuze.

De collectie varieert van shoppers en kleine tasjes tot leuke rugzakken en tasjes met franjes en prints.

Primark woonaccesoires

De home afdeling is niet heel erg groot maar erg leuk. Van beddengoed, handdoeken en kussens tot geurkaarsen en kleine hebbedingetjes voor in je huis.

Primark Enschede heeft een grote beauty afdeling met make-up, kwasten en toilettasjes.

En de Primark is geen Primark, als je niet ook nog in de rij bij de kassa’s wordt verleid met allerlei koopjes!

Primark EnschedePrimark Enschede is een hippe low budget modeketen met een zeer uitgebreid aanbod van kleding, accessoires, beauty producten, schoenen, lingerie en huishoudartikelen. Er is voor ieder wat wils: baby’s, kinderen, mannen en vrouwen. Primark staat bekend om haar lage prijzen.

Wellicht woon je in Twente en heb je nog nooit van Primark gehoord, dat zou best kunnen. Primark adverteert namelijk niet en kiest voor mond tot mond reclame. Door te besparen op extreem dure marketing kan Primark haar producten goedkoper aanbieden. Dat is wat we allemaal willen toch?

Primark Enschede adresgegevens

Adres: H.J. Van Heekplein 90
Postcode: 7511 HN
Telefoonnummer: 053- 434 6236

Betaalmogelijkheden

Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant>

Openingstijden

De winkel is de eerste en laatste zondag van de maand geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden Primark Enschede

*zondag: 12:00 – 17:00 uur
maandag: 11:00 – 18:30 uur
dinsdag: 09:00 – 18:30 uur
woensdag: 09:00 – 18:30 uur
donderdag: 09:00 – 21:00 uur
vrijdag: 09:00 – 18:30 uur
zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

Drukste tijden Primark Enschede
Het is vaak druk in de winkel tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De drukste dag is zaterdag en ook tijdens de koopzondag kan het druk zijn.

Opening Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, kerst en oudejaarsdag zijn er vaak aangepaste openingstijden.

Feestdag Open Gesloten
Nieuwjaarsdag nee ja
Goede vrijdag  ja  nee
1e paasdag  nee  ja
2e paasdag  ja  nee
Hemelvaartsdag  ja  nee
Bevrijdingsdag  ja  nee
1e pinksterdag  nee  ja
2e pinksterdag  ja  nee
1e kerstdag  nee  ja
2e kerstdag  ja  nee
 Oudejaarsdag  ja  nee

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 053 – 434 6236

* Koopzondag
Primark Enschede heeft elke eerste en laatste zondag van de maand koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Dus niet elke zondag geopend.

Bereikbaarheid & Parkeren

Wanneer je gaat shoppen bij Primark Enschede en je met de auto bent wil je deze natuurlijk zo dicht mogelijk bij de Primark hebben staan. Want we willen niet zo ver lopen met onze volle tassen, toch? In de buurt van de Primark Enschede zijn 2 parkeergarages, beide maar 2 minuten lopen of minder.

Van Heekgarage
Hendrik Jan van Heekplein 103, Enschede
1700 plaatsen, 24 uur per dag geopend.

Q-Park/Zuidmolen
Van Loenshof 62, Enschede
460 plaatsen, 24 uur per dag geopend

Video primark Enschede

Overig winkelaanbod H.J. Van Heekplein

Naast de Primark zijn o.a. de volgende winkelketens aan het H.J. Van Heekplein geverstigd: Zara, The Sting, New Yorker, C & A, V & D, Perry Sport en Xenos. In combinatie met diverse speciaalzaken zorgt dit voor een uitgebalanceerd winkelaanbod.

Hebt u na een middagje winkelen trek gekregen, dan bevelen wij Punto Pasta aan.

Punto Pasta is een schitterend, overzichtelijk Italiaans restaurant en het bijzondere is dat de gast zelf zijn keuze kan maken bij de verschillende uitgiftecounters. Natuurlijk kunnen al die heerlijke gerechten ook mee naar huis worden genomen. Punto Pasta is een casual dining concept welke op Italiaanse leest is geschoeid. Producten worden hier voor de ogen van de gast vers bereid tegen bijzonder redelijke prijzen. Je kunt er genieten van brunch, lunch en diner of het nu voor een snelle hap is of een uitje. De inrichting is strak en modern te noemen.

Weekmarkt Enschede

Tientallen kooplui prijzen iedere dinsdag en zaterdag vol enthousiasme hun waren aan. Hun aanbod varieert van verse producten tot stoffen, bloemen, knopen, parfum en kleding. Iedere eerste zondag van de maand is er een themamarkt.

Dat de markt bij veel mensen populair is, blijkt wel uit de bezoekersaantallen. Iedere zaterdag weten 60.000 mensen de weg naar het H.J. van Heekplein te vinden.