Primark Hoofddorp

Primark Hoofddorp is sinds 2010 geopend en wordt door veel mensen uit de regio bezocht, ook veel shoppers uit Amsterdam weten de weg te vinden naar de Primark in Hoofddorp. En dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk, een Primark Amsterdam is er nog niet, maar binnen 20 minuten ben je vanuit Amsterdam in Hoofddorp.

Video impressie Primark Kleding

Deze Primark is niet de grootste van Nederland, maar beschikt wel over een groot assortiment kleding en schoenen, verdeeld over 2 verdiepingen. Op beide etages zijn paskamers en op de begane grond zijn goedkope schoenen te vinden. De Primark Hoofddorp ziet er modern en strak uit net als de Primark Rotterdam Zuidplein en valt direct op in het winkelcentrum.

Bereikbaarheid en Locatie Primark Hoofddorp.

De winkel is gevestigd aan Marktplein 254 en is heel eenvoudig te bereiken met bus of auto. Parkeren is geen enkel probleem, want de parkeergarage bevindt zich naast de Primark. Mocht deze onverhoopt vol zijn dan zijn er in de buurt nog verschillende andere parkeermogelijkheden, o.a. in de parkeergarages Polderplein en de Vier Meren of op het v/d Zeeterrein.

Primark hoofddorpBen je van plan om de Primark Hoofddorp te bezoeken met het openbaar vervoer dan is de bushalte op loopafstand, wel zo gemakkelijk en geen gedoe met volle parkeergarages en parkeerterreinen. Kom je op de fiets dan zijn er fietsenstallingen te vinden aan het Raadhuisplein en op het Dirk Tromplein.

Primark Hoofddorp adres gegevens :
Adres: Marktplein 254
Postcode: 2132 CX
Telefoonnummer: 023 – 557 3111

Betaalmogelijkheden bij Primark.
Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden Primark Hoofddorp

Elke zondag is de winkel geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.00 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond. Vrijdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de vrijdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden van de Primark Hoofddorp van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Primark winkels

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden, welke wij hier zullen vermelden. Ben je niet zeker wanneer de Primark Hoofddorp open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 023 – 557 3111

Openingstijden Primark Hoofddorp

Zondag 12:00 – 17:00 uur
Maandag 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

Shoppen in Hoofddorp.

Natuurlijk kom je voor goedkope kleding naar Primark, maar wist je dat in Hoofddorp elke vrijdag de grootste markt van de Haarlemmermeer wordt gehouden. Een goede reden om voor de vrijdag te kiezen als je van plan bent om te gaan shoppen bij de goedkoopste modeketen van Nederland, je kunt dan de markt met meer dan 100 kramen combineren met een bezoek aan de Primark. De markt is elke vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur (m.u.v evenementen en feestdagen) aanwezig op het Burgemeester van Stamplein in het winkelcentrum van Hoofddorp.

Winkels in Hoofddorp die naast een bezoekje aan de Primark de moeite waard zijn.

Prisca Kids & Junior Kindermode: in Hoofddorp heeft een zeer uitgebreide collectie merkkleding voor kinderen, junioren en tieners! Zij zijn gevestigd in de Grand Passage in Hoofddorp.

Nelson Schoenen Hoofddorp: voor kwalitatief hoogwaardige betaalbare heren-, dames- en kindermerkschoenen. Naast de mogelijkheid om in de webshop van Nelson schoenen online te kopen, heeft Nelson meer dan 65 schoenenwinkels in Nederland.

Ecco kleding en schoenen: ben je op zoek naar een nieuwe kleding en kon je bij de Primark niet slagen, dan is een bezoek aan Ecco een aanrader.

Hulst Herenmode: al tientallen jaren een bekende modewinkel in Hoofddorp. Bij deze kledingwinkel vindt je bekende merken zoals Tommy Hilfiger Tailored, Carl Gross en Roy Robson, aangevuld met de hemden van Gentiluomo, Artu Napoli en Ledûb. Ook verkopen ze bij Hulst herenmode van o.a. Paul & Shark, Lacoste, Aeronautica Militare en McGregor.

Van Dalen schoenen: in Hoofddorp behoort tot een grote winkelketen, die de toon zet op het gebied van modieuze kwaliteitsschoenen. Met meer dan 39 winkels verspreid over Nederland (33) en België (6) is de schoenenketen in de meeste (grote) steden te vinden. Bij Van Dalen verkoopt men dames- en herenschoenen en accessoires. Men heeft een eigen schoenenmerk in de collectie maar ook merken als Cruyff, Esprit, Hugo Boss, Timberland, Tommy Hilfiger, Le Coq Sportif en McGregor kun je vinden bij Van Dalen.

Sting mode: te vinden in bijna elke stad in Nederland. Door hun brede kleding collectie voor mannen en vrouwen vind je bij Sting mode een kleding outfit voor elke gelegenheid.

WE fashion: deze internationale modeketen is ook te vinden in Hoofddorp. Met veel winkels in Nederland zijn zij een bekende verschijning in het stadsbeeld. Bij WE Fashion kun je terecht voor dames- en herenmode.

Bristol schoenen en kleding is ook in heel veel steden te vinden met hun (self-service) winkels met een ruim aanbod zeer scherp geprijsde kleding, schoenen en accessoires voor het hele gezin. Bristol is door hun prijsniveau een goede aanvulling op een bezoek aan de Primark Hoofdorp. Bristol is een discount modeketen met 129 shops, verspreid over heel Nederland.

Ben je na dit shoppen toe aan verzorging van de inwendige mens dan kun je in de zomer en het voorjaar lekker uitblazen op één van de terrasjes aan de rand van het marktplein.