Primark Jeans

Op zoek naar de perfecte spijkerbroek werd ik door vriendinnen opmerkzaam gemaakt op de Primark Jeans. Hij zit niet laag op je heupen en de hoogte is precies goed.

Ik heb deze jeans gekocht, er zit een beetje stretch in, wat ik prettig vind omdat een jeans een beetje mee moet rekken. Het is een geweldige jeans met een fantastische pasvorm. Ik geef de voorkeur aan Primark jeans boven alle andere jeans.

Primark jeans met perfecte pasvorm

Primark jeansDe jeans past perfect. Ik hou van de rechte snit – comfortabel op de heupen en dijen. Daarom kan ik iedereen aanraden zo’n perfect passende Primark jeans te kopen. Ik heb de jeans nu meer dan 2 maanden en ik ben er helemaal weg van! Ze zien er geweldig uit met flatjes, laarzen of hakken.

Ik heb ze in twee verschillende tinten en zal er zeker meer gaan kopen! Ik ben echt kieskeurig wanneer het om jeans gaat en heb lange tijd nodig gehad om een jeans te vinden die me goed past, maar inmiddels ben ik helemaal overtuigd. Deze Primark jeans zijn perfect voor iedereen die, net als ik, volle billen en brede heupen heeft en een jeans zoeken die ook in de taille past!

Primark boyfriend jeans

Primark jeans boyfriendEen van mijn vriendinnen heeft een Primark boyfriend jeans gekocht en is daar super tevreden over. Ze kocht de broek 1 maat groter dan normaal en heeft nu de perfecte look die ze altijd wilde. De denim is zeer comfortabel en de wassing is perfect.

De Primark boyfriend jeans is geweldig, de pasvorm is precies goed. Het zou fijn zijn wanneer Primark de boyfriend jeans ook voor vrouwen zou maken, met een lage taille en slim fit. Zoals iemand zei, ze passen als een handschoen. Met volle heupen zie je er perfect uit! Ze zijn super comfortabel, de scheuren zijn perfect, je benen zien er geweldig uit en de denim kleur is mooi. Een beetje moeilijk te omschrijven, maar het is een echte klassieker.

Ze was in eerste instantie terughoudend om de Primark boyfriend jeans te proberen, uit angst dat ze haar ronde vormen niet zouden flatteren. Maar wat had ze het mis! Ze passen echt als een handschoen en zitten niet – zoals de meeste jeans – strak om de kuiten. Inmiddels is ze zo enthousiast over deze Primark jeans dat ze er al meerdere heeft gekocht, dat zegt genoeg. De blauwe kleur is cool en vintage. Doordat de pijpen mooi aansluiten krijg je een vrouwelijke look. De lengte is ook goed, de zoom stopt bij de enkels. Daardoor is de jeans de hele zomer goed en gemakkelijk te dragen met slippers!

Zo zie je maar, er is voor iedereen een perfect passende Primark jeans. Ga ook eens naar een van de 12 megastores en ga passen. Ik ben er zeker van dat ook jij overtuigd zult raken!