Primark kinderkleding

Primark kinderkleding is net als kleding voor volwassenen onderhevig aan het laatste modebeeld.

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends en vaak krijg je te maken met een volledig nieuw kleurenpalet. In verhouding met kleding voor mannen en vrouwen is kinderkleding relatief duur.

primark kinderkleding 2015Het vervaardigen van kinderkleding kost tenslotte evenveel als de productie van een vergelijkbaar item voor een volwassene. Doordat kinderen tot hun tienertijd snel groeien is nieuw aangeschafte kleding soms binnen enkele maanden te klein geworden, waardoor het een substantieel aandeel vormt in het kledingbudget van een gezin met jonge kinderen.

Daarom gaan ouders er in toenemende mate toe over op zoek te gaan naar goedkope kinderkleding. Voor een feest of gelegenheid is men nog steeds bereid meer geld uit te geven; gaat het echter om kleding voor alledag dan kiezen ouders steeds vaker voor de goedkopere varianten als Primark kinderkleding.

De van oorsprong Ierse discount modeketen, met inmiddels 12 megastores in Nederland, heeft naast dames- en herenkleding ook een enorme keuze in goedkope kinderkleding en babykleding. Verder vindt je er een uitgebreid assortiment schoenen, accessoires als tassen, sieraden en sjaals, sportkleding, beauty producten en woonaccessoires.

Primark kinderkleding 2015

Primark kinderkleding is enorm uitgebreid. Je vindt er o.a. jassen, broeken, truien, vesten, blouses, jurkjes, T-shirts en pyjama’s voor ongelooflijk lage prijzen. Primark biedt je de mogelijkheid om voor een prikkie een nieuwe collectie kinderkleding aan te schaffen, zodat je kinderen er op ieder moment van de week netjes bij kunnen lopen.

Een van de toppers in de Primark collectie kinderkleding is de Onesie in allerlei frisse kleuren of (dieren)prints. Leuk als huispak of pyjama, maar ook een echte eye-catcher met carnaval. Primark Onesies zijn overigens ook voor mannen en vrouwen in allerlei varianten te koop.

Primark heeft in korte tijd zijn naam gevestigd in mode en kleding voor lage prijzen en is inmiddels niet meer weg te denken in de steden Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam, Venlo, Zaandam en Zoetermeer.

Grote steden waar nog geen Primark winkel is gevestigd staan in de rij om een vestiging binnen hun gemeente te kunnen verwezenlijken. Zoals het zich nu laat aanzien zullen er op korte termijn nieuwe winkels worden geopend in Amsterdam, Alkmaar, Dordrecht, Heerlen, Groningen en Zwolle. Helaas is het niet mogelijk om Primark kinderkleding online te kopen, de mode discounter heeft tot nu toe geen webshop waar je eenvoudig online je kleding kunt kopen.