Primark Kleding

Primark kleding en accessoires zijn anno 2015 niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Sinds de komst van de van oorsprong Ierse discount modeketen zien de Nederlandse winkelstraten er opeens een stuk vrolijker en kleurrijker uit dan voorheen. Primark kleding is uitgegroeid tot een van de trendsetters op modegebied en door de ongelofelijk lage prijzen kan iedereen het zich ook nog eens veroorloven.

primark bikini 1Primark mode en accessoires kunnen voor zo’n lage prijs worden aangeboden door het enorme aantal megastores, dat de modeketen inmiddels in een groot deel van Europa heeft geopend. Momenteel zijn er bijna 300 Primark winkels in Europa en iedere maand komen er meer winkels bij.

In Nederland zijn op dit moment 12 Primark winkels in Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (2), Venlo, Zaandam en Zoetermeer. Naar verwachting worden er in 2015 en 2016 nieuwe winkels geopend in o.a. Amsterdam, Alkmaar, Dordrecht, Heerlen, Groningen en Zwolle.Primark Kleding.

Het succes van Primark mode is ongekend; andere (mode)ketens verdwijnen in rap tempo uit de Nederlandse winkelstraten en Primark blijft in hoog tempo nieuwe winkels openen. Na de onrust bij het warenhuis V&D, dat er op korte termijn mogelijk 10 filialen zullen worden gesloten, heeft Primark te kennen gegeven belangstelling te hebben voor enkele panden waar nu nog een filiaal van V&D zit.

Primark kleding 2015

Ook in 2015 verrast Primark weer met een nieuwe collectie kleding en accessoires tegen absolute bodemprijzen.

Voor de dames zien we veel nautische accenten, die worden gecombineerd met abstracte dessins en bloemenprints. Streepjes, colour blocking; het is er allemaal. Wanneer de zon eenmaal gaat schijnen en de winterkleding kan worden opgeborgen wordt het tijd om een nieuwe lentegarderobe aan te schaffen. Waar wacht je nog op – ga snel naar een van 12 Primark winkels, voordat de leukste items weg zijn.

Ook voor de heren ligt de nieuwe lentecollectie in de winkel; heel veel prints, iets minder grafische T-shirts en iets meer tropische motieven en op Azteken geïnspireerde patronen. De herenkleding 2015 heeft een exotische beleving; relaxt, simpel en onconventioneel. Vergeet ook de leuke accessoires niet: casual klassiekers zijn hot, maar er zijn ook een aantal hedendaagse must-haves, zoals de elastische instappers. Met een bijpassende rugzak bij je schoenen zie je er helemaal tip top uit.

De Primark kinderkleding collectie laat zien dat de jongsten volop mee kunnen doen met het nieuwe modebeeld, streepjes, bloemen en opvallende prints. Voor baby’s en opgroeiende jongens en meisjes, voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. Veel items ook, die in laagjes kunnen worden gedragen. Wanneer het warmer wordt doe je gewoon een laagje uit! Het lentegevoel komt tot uiting in simpele en frisse items. Waarom langer wachten, wees er ook voor de allerkleinsten op tijd bij. En niet te vergeten: de Onesie van Primark  is een musthave.

Ook voor sportkleding ben je bij Primark aan het juiste adres.

Er hangt een fantastische Workout collectie in de schappen; of je nou van fietsen, kick-boxen of van hardlopen houdt, het is er allemaal. Aan alles is gedacht… gympen, rugzakken en stopwatches maken de collectie af. Voor de prijs hoef je het niet te laten, dus geen excuses meer om er er in 2015 niet tegenaan te gaan.

Primark kleding online

Primark kleding online kopen is nog steeds niet mogelijk. Primark kiest er bewust voor om de Primark kleding, accessoires en beauty producten uitsluitend in de eigen winkels te verkopen.

Aan de andere kant, wat is er leuker en gezelliger om samen met je vrienden een dagje te gaan winkelen. En… je kunt meteen passen, zodat je niet met de verkeerde maat thuis komt. Alle Primark winkels zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken en kom je met de auto dan is er voldoende parkeerruimte in de buurt. Waar wacht je nog op… de lente komt eraan!