Primark Make-Up

Primark Make-up merk “P.S. Love” – Cosmetica wordt wereldwijd door vrouwen gebruikt om hun uiterlijk te verbeteren.

Primark Make-Up

Primark richt zich niet alleen op kleding, schoenen, tassen en accessoires, maar heeft ook een zeer uitgebreid assortiment beauty producten. Make-up laat de huid er niet alleen gezonder uitzien, maar verhoogt ook de schoonheid van vrouwen.


Primark Make -UpNatuurlijk kan niets de natuurlijke schoonheid van een vrouw vervangen. Echter, met behulp van cosmetica kun je wel je schoonheid verbeteren en indruk maken op iedereen die naar je kijkt.

Er is een breed scala van make-up kwasten, lippenstift, nagellak, parfums en andere cosmetica. Make-up behoort tegenwoordig tot een dagelijks onderdeel van het leven van veel moderne vrouwen.

Primark cosmetica merk “P.S. Love” is verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen. Daarbij krijg je ook handige tips hoe je het product moet gebruiken. Inmiddels zijn veel vrouwen fan van de Primark cosmetica producten. Op YouTube circuleren talloze filmpjes van enthousiaste gebruikers. Ze geven ook tips over het gebruik van de Primark verzorgingslijn.

Naast allerlei soorten nagellak is er ook een breed assortiment van make-up foundation, die perfect passen bij je huid. De foundations maken je huid niet alleen glad, maar helpen ook eventuele vlekken te camoufleren. Na het gebruik van een foundation krijgt je huid een gezonde uitstraling en voelt je huid nog beter aan.

Oog make-up en eyeliners zitten eveneens in het assortiment. Verspil geen geld aan dure producten, Primark cosmetica is volledig geaccepteerd bij moderne vrouwen. Bezoek een van de 12 winkels en kies je favoriete kleur voor een betaalbare prijs!

Primark Make-up Kwasten.

In de winkels liggen naast de make-up producten ook verschillende (huid)verzorgingsproducten. Zo zijn de Primark make-up kwasten niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop. Hieronder geven we nog enkele tips over make-up kwasten.

Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van de Primark make-up brushes is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Dit kun je het beste doen door ze elke week een keer in lauwwarm water met een beetje shampoo schoon te maken. Je laat de kwasten uitlekken (op keukenpapier) en laat ze goed drogen. Als ze droog zijn veeg je de kwast nog een keer over een stuk keukenpapier om eventuele restjes te verwijderen. Droog je kwasten/brushes nooit met een föhn want dan gaan de haren alle kanten op staan.

Make-up kwasten slijten net als ieder ander product, zo ook Primark brushes. Op den duur laten er steeds meer haren los, dit is het moment om weer naar de Primark te gaan om een nieuwe te kopen.

Primark Make-up – 2015 Trends
In de winkels van de Ierse modediscounter zul je dit voorjaar en in de zomer van 2015 veel felle kleuren vinden, maar vooral de natuurlijke kleuren zullen de boventoon voeren. In de make-up trend van 2015 zal de huid nog natuurlijker en transparanter gekleurd zijn, de lippen licht gekleurd en de ogen licht opgemaakt. Ben je benieuwd naar de 2015 cosmetica trends bezoek dan de Primark winkel.