Primark online shopMoet Primark online shop starten? Dat is de vraag die telkens opnieuw opduikt.

Ondanks berichten dat de winkelstraten lijden onder dalende bezoekersaantallen en dit door de statistieken wordt ondersteund blijft men bij hun stelling dat een Primark shop niet aan de orde zal zijn.

Sommige experts beweren dat de cijfers van de retailer voor zich spreken. Lage kosten en een hoog verkoopvolume resulteren in hoge winstmarges.

Primark online shop

De retailer rapporteert ieder kwartaal hogere omzetcijfers, hetgeen er op duidt dat de resultaten van de gemiddelde winkelstraat niet van toepassing zijn op Primark.Rest de vraag of er niet nog hogere omzetten kunnen worden behaald met een Primark online shop. Of is Primark online verkoop helemaal niet nodig?

Natuurlijk is er over Primark online informatie beschikbaar; met name de jongere doelgroep wil zoveel mogelijk informatie tot zich nemen en is hier zeer gevoelig voor.

Veranderende gewoonten van consumenten maken online verkoop belangrijker dan ooit. Shoppers surfen tegenwoordig continu met hun smartphones over het internet.

Vaak begint een dagje winkelen met een muisklik en als retailers niet aan deze verwachtingen voldoen, lopen ze het risico achterop te raken bij de concurrentie, die wel online verkoop aanbieden.

Primark online shop

primark online shopEen Primark online shop kan internationale expansie nog verder vergroten. Hiermee zou de retailer in staat zijn grensoverschrijdende diensten te verlenen, en schept ongekende mogelijkheden om hun klantenbestand wereldwijd te laten groeien.

Uit onderzoek blijkt dat 38% van de tablet-eigenaren hun tablet ten minste eenmaal per dag gebruiken tijdens het tv kijken, en een kwart van deze mensen gaf aan dat ze op hetzelfde moment wel eens online winkelen – het is de perfecte gelegenheid om shoppers te bereiken.

Zonder een Primark online shop ontbreekt de kans om consumenten te verleiden tot een snelle, ongeplande aankoop tijdens het surfen op het internet.

Samenwerking met een gerenommeerde webshop zou een uitstekende optie kunnen zijn. Nieuwe klanten kunnen worden bereikt en er hoeft alleen te worden betaald voor werkelijke aankopen. De promotie gebeurt op kosten van de webshop, zodat er geen enorme kosten hoeven worden gemaakt, zonder dat er aankopen tegenover staan.

Online winkelen bij Primark

Online winkelen bezorgenPrimark is voortdurend succesvol met zijn businessplan de kosten laag te houden en hoge omzetten te behalen. Echter, het merk zou nog meer kunnen profiteren door grootschalige inzet van e-commerce door grensoverschrijdend winkelen aan te bieden en om het digitale publiek te bereiken.

Omdat consumenten steeds vaker kiezen voor online winkelen zou een Primark online shop haar winstmarges nog meer kunnen verbeteren. Met reeds een grote schare fans zou Primark online verkoop geen grote risico’s met zich meebrengen en alleen maar pluspunten opleveren – het snel groeiende merk kan toch nog niet tevreden zijn?

Primark online informatie
Wij doen ons uiterste best zoveel mogelijk Primark online informatie te geven, zodat je goed voorbereid aan je bezoek van een Primark winkel kunt beginnen. Op dit moment zijn er 12 Primark winkels in de volgende plaatsen: Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (Zuidplein, Poolsterplein), Venlo, Zaandam en Zoetermeer.

Klik hier voor de exacte Primark locaties en openingstijden.

De site wordt regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat je snel op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen. Dit is goed nieuws voor mensen die graag op de hoogte gehouden worden over wat er gebeurt bij Primark.