Primark Rotterdam Poolsterplein

Primark Rotterdam Poolsterplein was de eerste Primark winkel in Nederland en staat ook wel bekend als Primark Rotterdam Alexandrium.

Inmiddels heeft Primark 12 winkels in Nederland, waaronder een 2e winkel in Rotterdam, Primark Zuidplein. Niemand had kunnen vermoeden dat toen de eerste Primark in Rotterdam de deuren opende, de groei van Primark zo snel zou gaan. Primark Rotterdam Poolsterplein is gelegen in het winkelcentrum Alexandrium.

Rotterdam PoolsterpleinEen bezoek aan Primark Rotterdam Alexandrium is daarom prima te combineren met een bezoek aan andere leuke modewinkels. Deze Primark is heel makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Je hoeft alleen door het winkelcentrum Alexandrium te lopen en je bent er.

Hoe bereik je de Primark.

Bij Primark verkopen ze spotgoedkope dames-, heren- en kinderkleding en accessoires zoals schoenen, tassen, lingerie en woonaccessoires. Stijl, kwaliteit en betaalbare prijzen vormen één geheel bij Primark. Er is voor elk wat wils. Of je nu naar een feestje gaat, op vakantie of een zakelijke afspraak hebt, Primark heeft het allemaal. Ook voor de kinderen is er een gevarieerd aanbod waarin ze lekker vrij kunnen bewegen.

Primark Rotterdam Poolsterplein Alexandrium.

Van de nieuwste trends in mode tot handige basics. Maak je outfit af met tal van verschillende accessoires, zoals prachtige sieraden of een tas. Primark verkoopt ook pareltjes van schoenen, zoals pumps en ballerina’s. Ook voor het interieur heeft Primark een divers aanbod. Kortom, Primark is er voor iedereen! Winkelen bij Primark is niet zomaar winkelen, maar een echte beleving en helaas nog steeds niet online.

Deze Ierse keten verspreidt zich steeds meer in Europa en de winkel zorgt voor een heuse verslaving voor velen die er ooit zijn geweest. Voor een paar euro koop je hier de meest hippe en modieuze kleding, schoenen, tassen, lingerie en accessoires. De prijzen liggen onder vele andere populaire ketens zoals H & M en C & A, maar de kleding is helemaal volgens de laatste mode. Snel wisselende collecties volgen de laatste trends die je vaak nog nergens anders kunt vinden.

Niet alleen vrouwen kunnen hier goedkoop en zeer goed shoppen, Primark verkoopt ook mannen- en kinderkleding en trendy interieur spullen. Bij binnenkomst krijg je een grote zak (mand) die je helemaal vol kunt laden met allerlei leuke spulletjes, want bij Primark loopt bijna niemand met lege handen naar buiten. Als je naar Rotterdam Alexandrium gaat moet je zeker even naar Primark om dit concept te beleven! Let wel op; het is er vaak heel druk.

Bereikbaarheid Alexandrium
Alexandrium Shopping Center, Megastores en de Woonmall zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto en parkeren bij Alexandrium

Vanaf A20 Rotterdam – Gouda neemt je afslag 16, Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden. Je kunt parkeren in één van de overdekte parkeergarages. Winkelgebied Alexandrium heeft vier parkeergarages, met in totaal 2.330 parkeerplaatsen. Daarnaast kun je, tegen betaling, parkeren in de wijk rondom Alexandrium.

Met het openbaar vervoer

Per trein, bus of metro kunt je ook naar station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar minuten lopen en je bent in winkelgebied Alexandrium.

Met de fiets

Bij Alexandrium zijn diverse mogelijkheden om je fiets te parkeren. Zo kun je o.a. tussen de Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera’s bewaakte fietsenstalling. Ook voor de “winkelsatelliet” en op het Prins Alexanderplein zijn bewaakte fietsenstallingen.

Primark Rotterdam Alexandrium Poolsterplein gegevens:
Adres: Poolsterplein 100
Postcode: 3067 LW
Telefoonnummer: 010 – 420 1211

Betaalmogelijkheden bij Primark Rotterdam Poolsterplein.
Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden Primark Rotterdam Poolsterplein

De winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.30 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 19.90 uur. Dinsdag, woensdag en donderdagdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Vrijdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de vrijdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van de Primark Rotterdam Poolsterplein van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark Rotterdam Poolsterplein open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 010 – 420 1211.

Zondag 12:00 – 17:30 uur
Maandag 11:00 – 19:00 uur
Dinsdag 09:00 – 19:00 uur
Woensdag 09:00 – 19:00 uur
Donderdag 09:00 – 19:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 08:30 – 18:00 uur

Rotterdam Alexandrium

Primark Rotterdam Poolsterplein is gelegen in het winkelcentrum Rotterdam Alexandrium. Dit winkelcentrum is bekend op het gebied van wonen, lifestyle, mode en elektronica. Rotterdam Alexandrium is onderverdeeld in drie onderdelen, namelijk Alexandrium Shopping Center, Alexandrium Woonmall en Alexandrium Megastores. Primark Rotterdam Poolsterplein is gelegen in Alexandrium Shopping Center. Dit deel van winkelgebied Alexandrium huisvest bijna 150 winkels waarvan het grootste deel modewinkels betreft.