Primark Rotterdam Zuidplein

Primark Rotterdam – er zijn 2 kleding winkels van de modeketen gevestigd, één aan het Poolsterplein en de andere is gevestigd aan het Zuidplein, dit is de grootste winkel van de Primark modeketen in Nederland.

Primark modewarenhuis in Rotterdam behoort tot een van de de meest betaalbare kledingwinkels in de regio, en al jaren genieten klanten van de lage prijzen.

Primark Rotterdam heeft in korte tijd een grote naam opgebouwd in de markt van kleding, schoenen en modeaccessoires voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Als je op zoek bent naar de laatste mode tegen een zeer voordelige prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, dan is Primark in Rotterdam een prima keuze.

Primark Rotterdam Zuidplein

Broeken voor € 8 en T-shirts voor € 2,50 – met deze lage prijzen veroverde de Ierse modeketen in rap tempo de Nederlandse markt, en de bruine Primark zakken zijn steeds meer en meer te zien in verschillende Nederlandse steden. De goedkope modeketen uit Ierland heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan: “Hier bij Primark Rotterdam is geen extra franje of verkooptrucs te vinden” aldus het credo van de Primark baas Breege O’Donoghue. Wij willen alleen dat de klanten de laatste modetrends kunnen kopen tegen de laagste prijzen. Iedereen moet in staat zijn om zich hippe kleding te kunnen veroorloven. Broeken voor gemiddeld € 8 en T-shirts voor € 3 of zelfs minder; het concept blijkt in steeds meer landen prima te werken.

Er zijn nu al ongeveer 280 winkels wereldwijd, waarvan 11 in Duitsland en er zijn al weer plannen voor nieuwe locaties. Natuurlijk zijn de modewarenhuizen Zara, H & M en C & A veel groter dan de Primark keten, maar in tegenstelling tot de gevestigde namen groeit de Primark elk jaar enorm, in 2012 was zelfs een stijging van maar liefst 22 procent te zien.

Kleding, schoenen of andere modeaccessoires zoals sieraden, stropdassen, tassen en nog veel meer vindt je in de winkels van de Primark. Naast goedkoop is de modeketen intensief bezig met de kwaliteit van zijn producten. En mocht je onverhoopt een probleem hebben, of als je niet tevreden bent over de kwaliteit van een product, dan is het Primark retourbeleid erg soepel. Primark Rotterdam en de andere winkels in Nederland zijn niet voor niets zo populair geworden, klanten spreken niet voor niets over hun Primark shopping ervaring.

Winkelen bij Primark Rotterdam

Mensen die niet teveel willen betalen, maar toch de laatste modetrends willen volgen zullen bij Primark niet teleurgesteld worden. De inkopers en modedeskundigen van de modeketen houden nauwlettend de laatste modetrends in de gaten. De ontwerpers van het modewarenhuis weten keer op keer verbazingwekkende ontwerpen te creëren en te vinden.

Primark is gebaseerd op massaverkoop. Er worden dagelijks enorme omzetten behaald, er is al een winkel geweest die € 900.000 omzet behaalde. Een record bedrag, er gaat dan ook heel veel kleding over de toonbank. De schappen worden zelfs in de nachtelijke uren opnieuw aangevuld, in de winkels zijn volgens Primark geen magnetische anti-diefstalsystemen om kosten te besparen. Daarom heeft men in de voorwaarden het recht voorbehouden om de zakken van klanten te controleren.

Naast goedkoop winkelen bij Primark Rotterdam, kun je in Rotterdam nog veel meer geweldige winkels vinden. In de stad zijn alle bekende warenhuizen te vinden, waarbij Primark Rotterdam de nieuwste is. De meeste kleding- en schoenenwinkels vindt je in Rotterdam centrum, en natuurlijk in het winkelcentrum Zuidplein, waar ook de Primark is gevestigd; hier kun je elke dag van de week shoppen.

Shoppen in Rotterdam Zuidplein.
Weer of geen weer, winkelen bij Primark Rotterdam Zuidplein en de overige 150 winkels kan altijd, want of het nu regent of sneeuwt, je kunt in winkelcentrum Zuidplein heerlijk overdekt shoppen bij aangename temperaturen.

Gegevens Rotterdam.
Rotterdam is een grootstedelijke gemeente in de provincie Zuid-Holland en telt 615.752 inwoners (1 november 2012, bron: CBS) op een oppervlakte van 319,35 km² (waarvan meer dan een derde water). Hiermee is de gemeente qua inwoners de op een na grootste gemeente van Nederland. Wel heeft Rotterdam het grootste oppervlak van de Nederlandse grote gemeenten. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropool regio Rotterdam-Den Haag.

De gemeente bestaat uit 14 deelgemeenten.
Rotterdam Centrum:
Cool, Dijkzigt, Oude Westen, Scheepvaartkwartier, Stadsdriehoek, C.S. Kwartier
Charlois:
Carnisse, Heijplaat, Oud-Charlois, Pendrecht, Tarwewijk, Wielewaal, Zuidwijk, Zuidplein
Delfshaven:
Bospolder/Tussendijken, Delfshaven/Schiemond, Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, het Witte Dorp, Oud-Mathenesse.
Feijenoord:
Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Noordereiland, Vreewijk, Kop van Zuid.
Hillegersberg-Schiebroek:
Hillegersberg, Honderd en Tien Morgen, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Nieuw Terbregge, Schiebroek, Terbregge
Hoek van Holland:
Hoek van Holland, Oude Hoek
Hoogvliet:
Boomgaardshoek, Meeuwenplaat, Middengebied, Nieuw Engeland, Oudeland, Tussenwater, Westpunt, Zalmplaat
Ijsselmonde:
Beverwaard, De Veranda, Groenenhagen-Tuinenhoven, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Lombardijen, Oud-IJsselmonde, Reyeroord, Sportdorp, Zomerland
Kralingen-Crooswijk:
Crooswijk, De Esch, Kralingen, Rubroek, Struisenburg
Noord:
Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Blijdorpse polder, Liskwartier, Oude Noorden, Provenierswijk
Overschie:
Kandelaar, Kleinpolder, Landzicht, Overschie, Zestienhoven
Pernis:
Prins Alexander:
Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Zevenkamp
Rozenburg:
De havengebieden vallen direct onder de gemeente.
De stad Rotterdam maakte vooral vanaf 1850 een sterke groei door. Aanvankelijk probeerde men de bevolking te huisvesten binnen de bestaande gemeentegrenzen, maar deze bleken al snel niet toereikend. Daarom werden opeenvolgend buurgemeenten geannexeerd of zij moesten grondgebied aan Rotterdam afstaan.