Primark Tilburg

De geruchten over een toekomstige vestiging van Primark Tilburg worden steeds sterker.

Primark in TilburgVolgens het Brabants Dagblad werkt de eigenaar van Stadskantoor 3, Somerset Real Estate, toch weer aan een plan voor Primark op deze locatie. Een ontwerp van architect Sjoerd Soeters zou woensdag 8 april vertrouwelijk besproken zijn in de Omgevingscommissie. Hoewel de eigenaar van het stadskantoor de geruchten ontkent bevestigen ingewijden dat er opnieuw wordt gewerkt aan een ontwerp voor de Ierse discountketen. Primark weigert zelf iets over nieuwe locaties te zeggen.

Eerdere geruchten over Primark Tilburg

De Ierse kledingketen meldde zich in april 2010 voor het eerst voor een Primark in Tilburg, waarbij interesse zou zijn voor winkelcentrum Heuvelpoort. Al kort daarna deden geruchten de ronde dat de vestiging van een Primark Tilburg mogelijk zou worden verlegd naar de eerder genoemde locatie Stadskantoor 3, dat zal worden gesloopt.

Vorig jaar deed Royalton, eigenaar van het V&D-pand, nog een poging om Primark naar Tilburg te halen op de plaats waar Broodje Kras in het verleden was gevestigd aan het Pieter Vreedeplein. Niet alleen zou deze ruimte te klein zijn, maar ook problemen geven met de bevoorrading.

Primark EindhovenMochten de plannen doorgang vinden dan wordt de Primark Tilburg naast Eindhoven de tweede vestiging in Noord-Brabant. In de loop van 2015 en 2016 staan al openingen van nieuwe vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Dordrecht, Heerlen, Groningen en Zwolle op het programma.

De Ierse discountketen is sinds enkele jaren op de Nederlandse markt vertegenwoordigd en telt op dit moment reeds 12 vestigingen. De megastores zijn gevestigd in Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (2 vestigingen), Venlo, Zaandam en Zoetermeer.

Primark staat bekend om het enorm uitgebreide assortiment tegen ongelofelijk lage prijzen. De hoofdmoot wordt gevormd door dames-, heren-, baby- en kinderkleding en schoenen. Maar er is ook een groot aanbod in lingerie, fitnesskleding, tassen, sieraden, horloges, zonnebrillen, cosmetica, make-up en woonaccessoires.

Primark Tilburg artist impressionHiernaast zie je alvast een Artist Impression van de nieuwe Primark Tilburg. Zodra er meer nieuws is over de definitieve vestiging van Primark Tilburg kunt je dit lezen op Primarkfans.nl, de site met alle Primark Nieuws!