Primark Venlo

Primark Venlo is sinds 23 september 2014 geopend aan de Oude Markt 36 en bevindt zich onder de nieuwe middenzaal van Theater De Maaspoort.

De winkel heeft een vloeroppervlakte van 5500m², verdeeld over 2 verdiepingen. Een superleuke winkel met voor ieder wat wils.

Primark Venlo.

primark VenloHet aanbod in de Primark Venlo winkel is enorm. Een greep uit het assortiment: jeans, shirts, jurkjes, blouses, schoenen, tassen, riemen, horloges en zelfs koptelefoons. Bij de Primark loop je niet snel met lege handen weer naar buiten! De Primark staat in Nederland bekend om haar grote assortiment en haar kleine prijsjes! Alle producten van Primark zijn eerlijke producten. Volledig vrij van kinderarbeid en onderbetaald personeel. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs, dat is wat wij zoeken!

Venlo is een leuke en vooral gezellige stad om een dag te winkelen. Combineer je dag winkelen met een bezoekje aan Theater de Maaspoort, een van de vele musea in de stad of een andere leuke bezienswaardigheid of doe een activiteit in de stad en geniet daarna met van een lekker hapje of drankje op een van de gezellige terrassen van het historische Venlo.

Primark Venlo adresgegevens:
Adres: Oude Markt 36
Postcode: 5911 HH
Telefoonnummer: 077 – 351 3053

Betaalmogelijkheden bij Primark Venlo.
Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden Primark Venlo

De winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van Primark Venlo van 9.00 uur tot 18.30 uur.

Feestdagen opening Primark Venlo.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 077 – 530 3053

Zondag 12:00 – 17:00 uur
Maandag 11:00 – 18:30 uur
Dinsdag 09:00 – 18:30 uur
Woensdag 09:00 – 18:30 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:30 uur
Zaterdag 09:00 – 18:30 uur

Venlo is een middelgrote stad in het noorden van de provincie Limburg, waar veel te beleven is. Venlo is een handels- en industriestad en het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied. Maar Venlo is ook een gezellige stad en het winkelgebied voor de omgeving. De historische binnenstad biedt gezellige pleinen en leidt je naar de compleet nieuwe Maasboulevard. De Maasboulevard is een aanwinst voor Venlo. Hierdoor is Venlo een hoop winkels rijker. Winkel gezellig op de Maasboulevard en dineer met uitzicht over de Maas.

Bereikbaarheid

Venlo is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Met de auto is de stad goed bereikbaar via de autosnelwegen A73 en A61.

Venlo heeft een eigen treinstation, waardoor je met de trein gemakkelijk naar Venlo kunt reizen. Met de busdiensten van Veolia kun je in Venlo en omgeving reizen.

Parkeergarages in Venlo

Voor het parkeren in het centrum van Venlo kun je terecht in een van de vier parkeergarages. Dit zijn het Nolensplein, het Arsenaal, de Roermondspoort en de Maasboulevard. Zodra je Venlo binnenrijdt kun je op de signaleringsborden het aantal vrije parkeerplaatsen per parkeergarage zien.

Na Primark Venlo – Winkelen in de buurt.

Met haar kronkelige straatjes en gezellige pleinen herken je in Venlo de Middeleeuwen. In deze gezellige en historische binnenstad zijn veel leuke winkels gevestigd. De historische Jodenstraat loopt over in de nieuwe Maasboulevard. Daarnaast beschikt Venlo over het Trefcenter, hier vindt je verschillende grote winkels. Op woensdag en zaterdag is er een weekmarkt in Venlo.

De Venlose binnenstad

De binnenstad van het historische Venlo staat vol met mooie historische gebouwen en er zijn tal van leuke winkels gevestigd. Je vindt hier grote ketens, boetiekjes van lokale winkeliers en speciaalzaken. Neem eens een kijkje bij leuke speciaalzaken als ’t Boekhuis en Partí Smeets, een speciaalzaak op het gebied van koffie, noten en chocolade. Bezoek ook eens de leuke boetiekjes in de binnenstad, zoals EXmode voor dameskleding en Leonardo Mode voor Mannen voor herenkleding. Op de pleinen van de Venlose binnenstad vindt je gezellige terrassen waar je, tijdens een dagje winkelen, heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje.

Maasboulevard

Met de komst van de Maasboulevard in 2010 is Venlo een mooi winkelgebied rijker. De Maasboulevard is gebouwd in de oude stijl van de historische binnenstad. Op de Maasboulevard vind je een grote diversiteit aan winkels van grote ketens. Ben je niet geslaagd bij Primark Venlo? Neem dan eens een kijkje bij Mango, New Yorker, Jack & Jones, Vero Moda, The Sting of H & M. Zin om even uit te rusten? Ga dan gezellig wat drinken of eten op een terrasje aan de Maas.

De winkels op de Maasboulevard in Venlo zijn 7 dagen per week geopend, 363 dagen per jaar. Behalve op 1e kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag, dan zijn alle winkels in Nederland gesloten.