Primark Zaandam

Primark Zaandam is geopend vanaf december 2011 en gevestigd aan het Ankersmidplein 7.

De discount modeketen beschikt over een vloeroppervlakte van ruim 3.600 m², verdeeld over 2 verdiepingen met goedkope dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lingerie en (woon)accessoires. Stijl, kwaliteit en betaalbare prijzen vormen één geheel bij de Primark in Zaandam. Er is voor elk wat wils.

Primark Zaandam.

Primark ZaandamKen jij Primark nog niet? Dat komt misschien omdat Primark geen gebruik maakt van dure tv commercials of andere dure marketing. Primark gaat voor mond tot mond reclame. Een winkel met een geweldig uitgebreid assortiment en lage prijzen, daar praat toch iedereen over? Het wordt dus zeker tijd om eens een winkel van Primark te bezoeken. Een jurkje voor 3 euro, een shirtje voor 5 euro of een broek voor 7 euro? Bij deze Primark winkel vindt je het allemaal!

Of je nu naar een feestje gaat, op vakantie of een zakelijke afspraak hebt, Primark heeft het! Van de nieuwste trends in mode tot handige basics. Maak je outfit af met leuke accessoires, zoals prachtige sieraden of een tas. Maar ze verkopen ook schoenen, zoals pumps en ballerina’s en prachtige woonaccessoires bij Primark Zaandam.

Parkeren of met de trein

De Primark winkel is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Automobilisten parkeren het beste in één van de parkeergarages in de buurt van Primark. Er is een parkeergarage te vinden aan de Hermitage 144 en er is een groot parkeerterrein aan de Provincialeweg. Als je met de trein komt en je loopt station Zaandam uit, loop je praktisch tegen de winkel aan .

Primark Zaandam gegevens:
Adres: Ankersmidplein 7
Postcode: 51506 CK
Telefoonnummer: 075 – 617 0733

Betaalmogelijkheden bij Primark Zaandam.
Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden Primark Zaandam

De winkel is elke zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 19.00 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Donderdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de donderdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 075 – 617 0733

Zondag 10:00 – 17:00 uur
Maandag 11:00 – 19:00 uur
Dinsdag 09:00 – 19:00 uur
Woensdag 09:00 – 19:00 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 19:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

In tegenstelling tot de meeste andere grote modeketens heeft Primark geen online shop. Het assortiment is alleen te koop in de megastores. Wanneer je iets leuks ziet, koop het dan. Later online bestellen gaat niet.

Tot slot is er de Primark giftcard, een perfect cadeau voor de verjaardag van een van je vrienden of familie.

Zaandam is continu bezig met vernieuwen. Zo zijn er ook een heleboel winkels bijgekomen, waaronder de Primark! Sinds de komst van Primark naar Zaandam, wordt de stad veel vaker bezocht. In het centrum van Zaandam kun je goed cultuur snuiven. Neem een kijkje bij de nieuwe Zaanse gebouwen, het stadhuis of de Dam. Bezoek het Zaantheater, het Czaar Peterhuisje of volg de Monetroute. Na het winkelen een drankje doen kan op de Westzijde.