Primark Zoetermeer

Primark Zoetermeer is gevestigd aan de Burgemeester van Leeuwenpassage 2-8 in het overdekte gedeelte van winkelcentrum Stadshart Zoetermeer.

Het winkelcentrum bestaat uit ruim 200 winkels en is zeer goed bereikbaar. Je kunt je bezoek aan de Primark winkel dus prima combineren met een bezoek aan één van de vele andere modeketens die aanwezig zijn in het winkelcentrum. Het winkeloppervlak van Primark Zoetermeer bedraagt bijna 4.000 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. De gehele begane grond staat in het teken van damesmode, cosmetica en sieraden. Op de eerste verdieping vindt je schoenen, mannenmode, kindermode, accessoires en interieurproducten.

Primark Zoetermeer mode  discounter.

primark Zoetermeer winkelcentrumPrimark heeft in rap tempo een plek bemachtigd tussen de grote modeketens van Nederland en één van de weinige die gestaag blijft groeien. Primark staat voor trendy mode voor mannen, vrouwen en kinderen, schoenen en accessoires tegen de laagste prijzen. Daar komt nog bij dat shoppen bij Primark voelt als een dagje uit. Niet voor niets komen er steeds meer filialen van Primark in Nederland bij. Het snel groeiende aantal winkels van de discount modeketen Primark is eenvoudig te verklaren. Er is geen andere modeketen die mode op een dergelijke manier koppelt aan lage prijzen.

De Primark in Zoetermeer is uitstekend bereikbaar per auto, fiets en het openbaar vervoer. Bovendien is het parkeren in de parkeergarages in het Stadshart de eerste twee uur gratis! Aan de rand van het Stadshart zijn bewaakte fietsenstallingen waar u ook gratis gebruik van kunt maken.

Bereikbaarheid met auto en parkeren.
Primark Zoetermeer is gevestigd in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Het Stadshart is gelegen naast de Rijksweg A12 en daardoor zeer goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto parkeren in één van de vele parkeergarages rondom het Stadshart. Volg hiervoor de borden in de richting van het centrum en vervolgens de borden Stadshart. P2 (Bovenlangs) en vooral P8 (Nederlandlaan) zijn het dichtstbij gelegen. Het tarief van de parkeergarages bedraagt maximaal 11,5 euro per dag. De eerste twee uur zijn zelfs gratis, erna geldt een tarief van 1,5 euro per 54 minuten. Wie dus slechts kort de Primark winkel  wil bezoeken is geen geld kwijt aan het parkeren.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer.
Wie met het openbaar vervoer naar Primark Zoetermeer komt kan gebruik maken van de RandstadRail. Dit tramnetwerk heeft een halte dichtbij de winkel van Primark Zoetermeer, namelijk station Zoetermeer Centrum West. Station Centrum West is tevens het knooppunt voor tal van buslijnen.

Bereikbaarheid met fiets.
Ook met de fiets kunt u het Stadshart eenvoudig bereiken. Aan de rand van het Stadshart vindt u bewaakte fietsenstallingen waar u gratis gebruik van kunt maken. Tevens kunt u hier terecht voor het huren van een buggy, een rollator of een boodschappentrolley.

Primark Zoetermeer gegevens:
Adres: Burgemeester van Leeuwenpassage 2-8
Postcode: 2711 JV
Telefoonnummer: 079 – 352 1690

Betaalmogelijkheden bij Primark Zoetermeer.
Visa – Mastercard – ( bekende bankpassen ) – Contant

Openingstijden Primark Zoetermeer

De winkel is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de openingstijden van 9.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Vrijdag is de winkel geopend vanaf 9.00 uur en tijdens de vrijdag koopavond geopend tot 21.00 uur. Op zaterdagen zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Feestdagen opening Primark.
Tijdens feestdagen zijn er vaak aangepaste openingstijden. Ben je niet zeker wanneer Primark open is, je kunt ze bereiken op telefoonnummer: 079 – 352 1690

Zondag 12:00 – 17:00 uur
Maandag 11:00 – 18:30 uur
Dinsdag 09:00 – 18:30 uur
Woensdag 09:00 – 18:30 uur
Donderdag 09:00 – 18:30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:30 uur

Attracties in Zoetermeer.

SnowWorld
Wist u dat ’s werelds steilste indoor afdaling is te vinden in SnowWorld Zoetermeer? Er zijn drie brede pistes met professionele skiliften en speciale kinderliften en … altijd voldoende verse sneeuw! www.snowworld.com

SilverDome
SilverDome beschikt over een 250 meter ijsbaan, een ijshockeybaan en de enige officiële curlingbaan van Nederland. Van oktober tot en met maart is het iedere dag mogelijk om hier te schaatsen. Tijdens de maanden april, mei en juni is de SilverDome beschikbaar voor evenementen. De Silverdome is dan ijs-vrij. Verder bevindt zich in het SilverDome een sportcafé, een sportwinkel, een wok-restaurant, een fitnesscentrum, een fysiotherapie praktijk en een club. www.silverdome.nl.