Primark Zwolle – Opening 28 maart 2017

Primark ZwollePrimark Zwolle opent dinsdag 28 maart 2017 zijn vestiging aan de Melkmarkt 3 in Zwolle.
Aan de nieuwbouw aan de Melkmarkt wordt momenteel de laatste hand gelegd. Primark zelf wil nog geen nadere toelichting geven op de openingsdatum, maar het is duidelijk dat men volop bezig is met de voorbereidingen voor de start in Zwolle. Onlangs is een banenmarkt georganiseerd waarbij honderden werkzoekenden werden geattendeerd op de vacatures bij Primark Zwolle. 

De datum van 28 maart 2017 blijkt uit een evenementenvergunning die door een beveiligingsbedrijf is aangevraagd namens Primark. Ook wordt ontheffing gevraagd voor het gebruik van geluidsversterkende apparatuur bij het openingsevenement.

Primark Zwolle is na Enschede de tweede vestiging in de provincie Overijssel. De komende tijd staan er nog nieuwe vestigingen gepland in Tilburg, Hilversum, Utrecht en een derde vestiging in Rotterdam.

Primark Zwolle telt drie verdiepingen en heeft een oppervlakte van ruim vierduizend vierkante meter met 47 paskamers en 42 kassa’s. Primark Zwolle zal net als de andere winkels een enorm assortiment aanbieden in dames-, heren- en kinderkleding, sportkleding, lingerie, schoenen, byoux, make-up en woonaccessoires.

Naast Primark kan Zwolle de komende tijd nog meer winkels verwelkomen; nog dit jaar worden in de Overijsselse hoofdstad nieuwe filialen geopend van Zara en Hudson’s Bay.

Adres Primark Zwolle
Melkmarkt 3
8011MA
Zwolle

De winkel is gevestigd in het centrum van Zwolle tegenover de Mc Donalds en de Rabobank.
Parkeren kan het beste bij de parkeergarages van Q-Park aan de Pletterstraat in het centrum van Zwolle bij de Mediamarkt of aan het Maagjesbolwerk.
Tevens kun je (maximaal 1 uur) parkeren op het Rodetorenplein, uurtarief € 2,40.

Openingstijden Primark Zwolle
De exacte openingstijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar naar verwachting zal de vestiging in Zwolle open zijn op de volgende dagen en uren:
Maandag 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur (beperkt aantal koopzondagen per jaar)Koopzondag
Zwolle kent in tegenstelling tot veel andere grote steden een beperkte openstelling op zondagen, waardoor Primark in Zwolle niet iedere zondag geopend zal zijn. Inmiddels is er o.a. door IKEA en Media Markt een lobby gestart om m.i.v. 2018 de winkels in Zwolle iedere zondag te mogen openen.

Zodra er meer bekend is over de exacte openingstijden zullen wij hiervan melding maken op onze website.