Primarket

Primarket is een nieuwe collectie binnen het assortiment van Primark. Eigenlijk gaat het om bestaande producten die nu op één afdeling te vinden zijn.

Primarket lifestyle accessoires

Op de nieuwe afdeling worden schrijfwaren, cadeaus, elektronica, reisbenodigdheden en entertainment samen gepresenteerd. Een afdeling vol trendy, stijlvolle en voordelige lifestyle accessoires.

Primarket schrijfwaren

Schrijfwaren

Het aanbod van schrijfwaren is aangevuld met andere bureauspulletjes, zoals viltstiften, kitscherige gummetjes, schattige notitieblokjes en allerlei andere schoolspullen in diverse kleuren, vormen en maten.

Je zult versteld staan van het enorme aanbod, maar dat ben je inmiddels wel gewend bij Primark.

 

 Reisaccessoires

Op zoek naar handige, essentiële reisbenodigdheden? Ook daar kun je nu voor terecht op deze nieuwe afdeling binnen de Primark winkels.

Kofferslotjes, bagagewegers en allerlei andere reisaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En alles in stijl natuurlijk!

 

 

 

elektronica-accessoires

Elektronica-accessoires

Tussen de elektronica-accessoires vind je allerlei gadgets en handigheidjes om je elektronica nog beter te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan lensaccessoires waarmee je nog betere foto’s maakt.

Bluetooth-speakers, handige houders, draagbare opladers, telefoonhoesjes … de afdeling elektronica-accessoires is volledig gericht op het vergemakkelijken van het leven met social media.

 

Primarket cadeau-accessoires

Cadeau-accessoires

Met de feestdagen in aantocht vindt je hier de mooiste cadeautjes die natuurlijk ook mooi ingepakt moeten worden.

Daarvoor zijn allerlei cadeautasjes met diverse printjes, patroontjes, motiefjes en versieringen verkrijgbaar. Zo geef je je cadeau de finishing touch, wel zo leuk om te geven!

Primark meer dan alleen mode

Wanneer het al weer even geleden is dat je een van de Primark winkels hebt bezocht is het hoog tijd weer eens langs te gaan. Er is zoveel nieuws te vinden, de kerst artikelen liggen al op je te wachten. Neem meteen een kijkje bij de “foute” kersttruien met te gekke afbeeldingen. En nu het ’s morgens en ’s avonds echt koud begint te worden is dit het moment om een nieuwe winterjas aan te schaffen.