Tankini grote Cup

Tankini grote cup of een badpak kopen, voor velen is het een moeilijke keuze als je een grote cupmaat hebt en dat is begrijpelijk. Niet alle vrouwen hebben zoveel zelfvertrouwen om in welke badkleding dan ook te lopen. Ben je net als heel veel andere vrouwen onzeker over je figuur, dan is het kopen en dragen van badkleding al een grote uitdaging.

Tankini grote cup

tankini grote cupmaatVast wel bekend; waar vind je die Tankini grote cup E of F maat. Hier geven we tips en vind je winkels voor het vinden van badpakken en tankini’s in grote cupmaten. Zoals je wellicht weet vormen een hemdje en bikini broekje samen een tankini. Heb je een grote cupmaat en vind je dat je figuur niet meer in shape is om een bikini te dragen, dan is een tankini met grote cup een prima alternatief voor een bikini of badpak. Naast de betere ondersteuning van je borsten zorgt een tanikini er voor dat je buikje minder opvalt, en je er zo nog steeds prachtig uitziet op het strand of bij het zwembad.

Tankini grote cupmaten

De keuze in badmode is enorm en je weet waarschijnlijk niet of je nu een bikini, tankini of badpak moet kopen. Met een aantal aanbevelingen van onze kant kun je waarschijnlijk de juiste keuze maken. Het meest belangrijke kledingadvies is om te kiezen voor badmode die jou een goed gevoel geeft. Voel jij je prettig in een badpak, koop dan geen bikini (je draagt deze waarschijnlijk toch niet en is zonde van je geld), beter is om dan te kiezen voor een Tankini met grote cupmaat.

Tankini grote cup – Koop een goed passend model

Vaak wordt dit vergeten, maar ook voor badkleding geldt dat deze goed moet passen en de juiste kleur heeft, zo komt jouw figuur het beste tot zijn recht. Ben je bijvoorbeeld stevig gebouwd, kies dan voor een tankini of badpak in een donkere kleur. Of kies voor een speciaal corrigerend model, deze zorgen ervoor dat de minpuntjes aan je figuur minder opvallen.

Naast een donkere kleur om je minpuntjes te verdoezelen kun je met vorm ook veel doen. Ben je klein van stuk en wil je je benen langer laten lijken, koop dan een bikini of tankini waarvan het broekje hoog is uitgesneden. Ben je meer het type dat bepaalde gebieden van je achterwerk wil verdoezelen, dan is het aan te raden om een bikini of tankini te kopen met broekje in vierkante vorm. Dit zorgt ervoor dat de rondingen van je achterwerk minder opvallen.

primark tankiniHeb je last van een buikje (na je zwangerschappen) en wil je deze ook graag verhullen tijdens je bezoek aan een zwembad of tijdens je strandvakantie. Dan zijn zoals hierboven al beschreven de speciaal ontworpen en corrigerende tankini (grote cup) en badpakken een uitkomst.

Deze corrigerende badkleding is dusdanig ontworpen dat een extra versteviging er voor zorgt dat het lijkt dat je een smallere taille en plattere buik hebt. Samen met details zoals ruches, bij elkaar gedrapeerde stof of riempjes zorgt dit voor een extra optisch bedrog, en hiermee kom je zelfverzekerder over als je naar het strand of zwembad gaat. Nog een handige tip als je een badpak of tankini koopt is om te kiezen voor een model met een lage neklijn, dan wordt de aandacht op je boezem gelegd en niet op je achterwerk..

Ben je aan de stevige kant ga dan geen (groot) T-shirt dragen over je badpak of tankini, je lijkt dan nog forser en dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt. Wil je een kleding stuk dragen als je van het strand of bij het zwembad weggaat kies dan voor een mooie strandjurk of een van de prachtige pareo’s die je steeds meer in de (badmode)winkels ziet. Samen met een paar leuke teenslippers zie je er geweldig uit tijdens zomerse dagen.