Ultieme bewegingsvrijheid in een overhemd

Overhemden zijn stijlvolle kledingstukken, die vooral zakelijk gedragen worden. Hoewel de uitstraling er door de kleur, het model en de stof behoorlijk casual uit kan zien, is het meestal het gebrek aan bewegingsvrijheid wat mannen belemmert een overhemd voor het plezier te dragen.

Overhemden van het merk Desoto zijn echter op een speciale manier geweven, waardoor de stof juist extra flexibel wordt. Zo kan een goede pasvorm, zelfs als deze nauwsluitend is, toch ultieme bewegingsvrijheid bieden.

Het assortiment is ruim opgezet en biedt voldoende mogelijkheden om er te allen tijde goed gekleed uit te zien.

Het geheim van een Jersey weving

Desoto overhemden worden aangeprezen vanwege het draagcomfort en de stretch die voor optimale flexibiliteit zorgt. Het geheim daarvan zit hem in de zogenaamde Jersey weving. Dit is een techniek, die van oorsprong voor T-shirts wordt gebruikt. Het kan zowel op wol als op katoen toegepast worden.

Doordat de Jersey draad erg licht is, draagt het heel prettig en rekt het mee met elke beweging. Overhemden van Desoto zien er daardoor niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook nog eens bijzonder prettig om te dragen. De shirts worden gefabriceerd in Europa.

Volop keuze in strijkvrije overhemden

In een maatschappij waarin steeds meer en langer gewerkt moet worden, is vrije tijd een schaars goed. Als je dan een paar uur hebt, wil je die waarschijnlijk aan leukere activiteiten besteden dan aan het strijken van je overhemd. Strijkvrije shirts zijn dus een uitkomst en nemen in populariteit enorm toe.

Gelukkig zijn er voldoende merken, die het kreukvrije pluspunt weten te combineren met stijlvolle ontwerpen in talloze kleuren en patronen. Desoto is zo’n merk, waarbij je niet hoeft te kiezen tussen gemak en uitstraling. Met overhemden in Jersey weving kom je zowel casual als zakelijk goed voor de dag.