Veel Voor Weinig

Veel Voor Weinig – Wie wil dat nou niet?

Iedereen is tenslotte gevoelig voor koopjes en aanbiedingen. En natuurlijk willen we dan ook nog waar voor ons geld.

Blijft natuurlijk de vraag: Waar vindt ik veel voor weinig en krijg ik ook nog eens goede spullen. Er zijn maar weinig winkels in Nederland waar je zo veel voor zo weinig geld krijgt als bij de van oorsprong Ierse mode discountketen Primark. De enige keten, die qua prijs/kwaliteit verhouding in de buurt komt is Action.

Veel Voor Weinig – Waar anders dan bij Primark

Veel Voor Weinig PrimarkVoor slecht enkele tientjes kun je bij Primark meerdere tassen vullen met mode, schoenen, tassen, make-up en (woon)accessoires. Je kunt dus met recht stellen – Veel Voor Weinig! We horen iedereen denken: Ja, ja, dat zal wel! Wel, we zullen een aantal voorbeelden geven:

Kleurige T-shirts en tops €5,-, exotische bikini’s €6,-, sportieve gympen €7,-, modische kettingen €4,-, een sexy lingeriesetje €5,-, een zomers jurkje met paisley print €13,-, een skinny jeans voor €13,- en zwarte pumps met stilettohakken voor maar €15,-. Dit zijn slechts een klein aantal voorbeelden uit het enorme assortiment voor de dames.

Zonder problemen zouden we meer dan duizend voorbeelden kunnen geven in dames-, heren-, baby- en kindermode. Schoenen, tassen, lingerie, make-up en (woon)accessoires completeren het uitgebreide assortiment. Maar eigenlijk moet je dit alles gewoon met eigen ogen gaan zien.
En … elke week is er wel iets nieuws!

Primark heeft inmiddels 12 megastores in Nederland: Almere, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam (2 vestigingen), Venlo, Zaandam en Zoetermeer. Voor de komende 2 jaar staan er meerdere nieuwe vestigingen gepland in o.a. Amsterdam, Alkmaar, Dordrecht, Groningen, Heerlen en Zwolle. Er is dus ook vast een winkel bij jou in de buurt.

Wacht niet langer en ontdek het zelf. Je zult je ogen niet geloven!